Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još je malo ulaznica

Austriju čeka pakao na Maksimiru: Rasprodani istok i zapad!

Dinamo, Austrija, Liga prvaka, ulaznice (1)
Borna Filić/Pixsell
21.08.2013.
u 09:03

Iz Dinama upozoravaju gledatelje da zbog gužve dođu što ranije te da ponesu identifikacijske dokumente

Interes za večerašnju utakmicu između Dinama i Austrije golem je. Nakon što je već prvog dana prodano 15 tisuća ulaznica, GNK Dinamo preko svojih službenih stranica javlja da su istok i zapad u potpunosti rasprodani te da će se danas prodavati samo ulaznice za sjever.

"Tribine zapad dolje i istok su potpuno rasprodane i u srijedu će u prodaji po cijeni od 5 kuna biti ulaznica za tribine sjever gore i dolje. Podsjetimo, puni kapacitet stadiona za ovu utakmicu je oko 26 tisuća jer je tribina zapad gore zatvorena, a južna tribina predviđena je samo za gostujuće navijače", piše GNK Dinamo.

Iz Dinama upozoravaju gledatelje da zbog gužve dođu što ranije te da ponesu identifikacijske dokumente. Isto tako, traže da se poštuje red sjedenja i mole sve da večerašnji susret prođe bez homofobnih i rasističkih vrijeđanja.

>>Pogledajte kako se Maksimir ukrašava za susret s Austrijom

>>Iz Dinama poručili: Zbog huligana možda nas izbace iz Lige prvaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije