Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Maleš: Ne produže li ugovor, Subašić i Tomasov će u B momčad

'17.09.2011., Stadion HNK Cibalia, Vinkovci - 1. HNL, 8. kolo, HNK Cibalia - HNK Hajduk. Ruben Alexandre Rocha Lima i Ljubo Milicevic.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
04.10.2011.
u 14:57

Tužan je djelovao Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš kad smo ga sreli ispred Poljuda. Kako i ne bi, tek su prošla nešto više od dva mjeseca sezone, a Dinamo je odmakao na sedam bodova prednosti

"Nula" iz Karlovca dotukla je Maleša. Bio je to otvoren razgovor, Maleš je govorio iz srca.

- Kad sam vidio momčad koja će igrati u Karlovcu, nisam želio ni putovati. No, ne miješam se u stručna pitanja, uvijek mi neki to predbacuju. Ali, završit ću i ja višu trenersku, pa ću moći komentirati. Stoper nam je igrao u veznoj liniji, to vide i obični navijači - rekao je Maleš.

Njegova su objašnjenja, koliko će god protresti Balakova i momčad, sasvim logična.

- Kad nas je izbacio Stoke, govorilo se da nemamo za čim žaliti, jer jedan igrač Stokea vrijedi koliko i cijeli Hajduk. A što sada? Karlovac u pet godina ne potroši koliko Hajduk u jedan mjesec, jedan naš igrač po sezoni primi koliko i cijela momčad s Korane. A mi idemo u Karlovac i tresemo se.

Svjestan je Maleš koliko mu treba novac za normalno funkcioniranje. A novca neće biti ne dogovore li bijeli jedan dobar transfer u dogledno vrijeme.

- Ovo nije Hajduk kakav sam želio graditi. Na klupi su igrači koji vrijede 15 milijuna eura, igrača vrijednog tri milijuna eura nije ni bilo među osamnaest, a igraju neki koje ne možemo prodati ni za 100 tisuća eura. Vukušić, Sarić, Vuković i Lendrić trebaju biti nositelji igre naše momčadi.

Uskoro slijedi zanimljiv razgovor s Krasimirom Balakovom. Trenerov status nije upitan, Maleš čvrsto vjeruje u trenerov rad, ali muči ga svakodnevica. Novac mora donijeti prva momčad, to nije stvar miješanja u struku, već određivanje prioriteta.

- Vrijeme je za promjene, ne mislim pritom na trenera Balakova. Njemu ćemo reći da mora voditi računa o vrijednostima koje imamo u momčadi. Balakov je u svom radu samostalan, možda i previše. Sa mnom ne razgovara o momčadi, ne znam s kim razgovara i od koga prima savjete.

Najavio je da će razmisliti o kaznama za rezultat iz Karlovca. Još uvijek o tome razmišlja.

- Pustite sad to, vidjet ćemo.

Svoju porciju dobio je i Ljubo Miličević. U Karlovcu je bio isključivi krivac za pogodak, a dan prije, dok je uprava tražila novac za plaće, kazao je da je u njegovu klubu uprava dala ostavke kada nije isplatila plaće. Nije to Miličević kazao s lošom namjerom, ali zasmetalo je to Malešu.

- Ako u Australiji padaju uprave kad ne donesu novac, što se tek događa s igračima koji zabiju autogol ili su krivi za gol. Dobar je on momak, ali...

Za kraj je najavio novi potres. Ako Danijel Subašić i Marin Tomasov u roku od deset dana ne potpišu nove ugovore s Hajdukom, više neće igrati za prvu momčad.

- Ne potpišu li Tomasov i Subašić nove ugovore, preselit ćemo ih u drugu momčad - zaključio je Maleš.

Ključne riječi

Komentara 39

DU
dubrovnik2011
16:43 04.10.2011.

ovaj frajer stvarno nije normal.ko to vrijedi 15 miliuna,a koji od 3 milijuna nije ni na klupi?!?!?!?! milicevic je iskljucivo njegova krivnja,a reno bi ga mogao malo kroz ruke provuc u po noci radi ovakvih komentara

Avatar Idler 3
Idler 3
16:54 04.10.2011.

Pa čim ti komentiraš koliko vrijedi onaj na klupi i onaj u prvoj postavi...nije nit čudo što je već brrrrr -7 !!!

PU
purger58
15:45 04.10.2011.

Ovaj Cigo ima IQ manji od broja svojih cipela!Koji to igrac Jajduka vrijedi 15 milja eura?Bacit ce Tomasova u B momcad?Uzet ce ga Mamic za sicu i onda za dvije godine dobro prodat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije