Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Maestro Toplak i njegovi Varaždinci dobili Osijek i zakomplicirali borbu za Ligu prvaka

Varaždin: NK Varaždin protiv NK Osijeka u 35. kolu Prve HNL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
18.07.2020.
u 20:50

Osijek je pokušavao doći barem do boda u nastavku, a posebno su pritisnuli u posljednjih 15-ak minuta utakmice. Ipak, hit momčad Varaždina nakon korona-pauze igra zaista sjajno i treba pohvaliti trenera Samira Toplaka koji je, zajedno sa svojim igračima, napravio pravu malu revoluciju od kada je prvenstvo nastavljeno

U prvoj utakmici subotnjeg programa 35. kola HNL-a u Varaždinu su se susreli istoimeni domaćin te drugoplasirani Osijek

Slavili su domaćini sjajnim pogotkom Domagoja Drožđeka u 39. minuti kada je posuđeni igrač Lokomotive iz daljine sjajno pucao, a Ivušić je na vratima Osijeka bio nemoćan. 

Osijek je pokušavao doći barem do boda u nastavku, a posebno su pritisnuli u posljednjih 15-ak minuta utakmice. Ipak, hit momčad Varaždina nakon korona-pauze igra zaista sjajno i treba pohvaliti trenera Samira Toplaka koji je, zajedno sa svojim igračima, napravio pravu malu revoluciju od kada je prvenstvo nastavljeno. 

Varaždin se ovom pobjedom kolo prije kraja približio sedmom Slaven Belupu na samo dva boda zaostatka. Osijek je pak ovim porazom došao u poziciju da ih Lokomotiva sutra može preskočiti na drugom mjestu koje vodi u Ligu prvaka, a i ovako se nakon ovoga zakomplicirala sitaucija u borbi za drugo mjesto. U posljednjem kolu će međusobna utakmica Osijeka i Lokomotive odlučivati o tome tko će iduće godine predstavljati, uz Dinamo, hrvatski nogomet u Ligi prvaka, ali s time da ako Lokomotiva sutra odigra izjednačeno s Goricom ili možda i izgube, a Rijeka dobije Hajduka, u posljednje kolo ulazimo s trojcem koji može završiti drugi (Rijeka, Osijek i Lokomotiva). Bit će svakako zanimljivo.

Ključne riječi

Komentara 3

SS
sokac sa drave
15:02 19.07.2020.

Varazdin i gorica imaju ono nesto sto kajkavsko govorno podrucje ima vec sa rodjenjem djeteta.Zdrava agresivnost na granici dozvoljenog inace eurposki uobicajno.Imaju ono cuveno BO. mater nebute.

KO
kodamesepita
21:06 18.07.2020.

ima varazdin top stopera -rodin je stvarno 100% ; vrh !

MA
Marsijanac
20:54 18.07.2020.

Mogao je Osijek igrati jos 2 sata i nebi dao pogodak. Nevjerovatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije