Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI JE LJUBITELJ

Ronaldo prati samo 4 Hrvata na Instagramu! Jedan nema veze s nogometom, evo tko je on

Ronaldo sa svojim prijateljima iz reprezentacije Brunom Alvesom i Raulom Meirelesom
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL/UESyndication/PIXSELL
1/7
18.07.2020.
u 17:13

Naravno, na listi je i njegova zaručnica Georgina, ali i brojni nogometaši, pretežno oni s kojima je Ronaldo dijelio svlačionicu pa ne treba čuditi da se na popisu nalaze Luka Modrić, Mateo Kovačić i Mario Mandžukić

Cristiano Ronaldo najpraćenija je osoba na Instagramu s čak 230 milijuna pratitelja, više od njega ima samo - sam Instagram!

Slavni Portugalac prati samo 450 ljudi, a većinom se radi o slavnima i poznatima, popularnim profilima označenima plavom kvačicom. Tako se tu nalaze imena brojnih glumica poput Eve Longorije, Sofije Vergare, pjevačica Beyonce i Rite Ore, brojnih košarkaša kao što su Dwight Howard, Dwyane Wade.

Naravno, na listi je i njegova zaručnica Georgina, ali i brojni nogometaši, pretežno oni s kojima je Ronaldo dijelio svlačionicu pa ne treba čuditi da se na popisu nalaze Luka Modrić, Mateo Kovačić i Mario Mandžukić. Tu su i njegovi Portugalci Bruno Alves, Raul Meireles, Pepe, Coentrao i ostali...

Ipak, na popisu se našlo ime i Stipe Miočića! Američki borac hrvatskog porijekla prvak je UFC-a u teškoj kategoriji, a Cristiano kao veliki fan borilačkog sporta očito ne želi propustiti nijednu objavu našeg Stipe.

>>> VIDEO Prije dvije godine Zagreb je Vatrenima priredio doček za pamćenje: Prisjetili smo se tih trenutaka

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije