Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK JE JASAN

Sprema se nova ponuda za Luku Modrića? 'Ne zanimaju me njegove godine, želim ga dovesti!'

LaLiga - Real Madrid v Celta Vigo
ANA BELTRAN/REUTERS
10.04.2024.
u 19:12

Sad kad su se plasirali među probrano društvo, želja im je u svoje redove dovesti neke od nogometnih velikana. Među njima je i kapetan vatrenih

Zvuči pomalo nerealno, ali Luka Modrić mogao bi karijeru nastaviti u redovima turskog drugoligaša. Dobro, taj će drugoligaš sljedeće sezone nastupati u elitnom razredu tamošnjeg nogometa. Naime, Eyupspor, sastav kojeg vodi nekadašnja zvijezda madridskog Atletica i Barcelone, Arda Turan, prošlog je vikenda osigurala plasman u tursku Superligu. Sad kad su se plasirali među probrano društvo, želja im je u svoje redove dovesti neke od nogometnih velikana.

Turski, ali i španjolski mediji lansirali su priču o tome da Eyupspor, odnosno njegov predsjednik Murat Ozkaya žele dovesti i Luku Modrića. Nije kapetan hrvatske nogometne reprezentacije jedini kojeg žele dovesti, ima tu još imena na njihovu popisu, ali Modrića baš jako žele.

- Nema veze ima li 37, 38 ili 40 godina, mi ga želimo - rekao je Ozkaya o Modriću, prenosi madridski AS.

Inače, Eyupsporu će sljedeća sezona biti premijerna za njih u turskom prvenstvu. Neće ova priča s Modrićem ostati samo na napisima u medijima, ambiciozni predsjednik već je najavio da će mu poslati službenu ponudu.

Jasno, Modrića žele i u Saudijskoj Arabiji, ali i u Dinamu gdje već nekoliko dana traje kampanja čelnih ljudi s Maksimira. Prije nekoliko dana Dinamo je zakupio čitavu stranicu španjolskog sportskog lista Marce na kojoj je bila fotografija Modrićeva dresa s desetkom na leđima uz poruku "Imalo bi smisla". Što se Saudijaca tiče, procurio je popis igrača koje bi sljedeće sezone tamo voljeli gledati bogati gazde, a Modrićevo ime je na njemu.

Ključne riječi

Komentara 11

PR
prajdali100
20:33 10.04.2024.

Milina je vidjeti Modrića na terenu.Genijalac.

ST
strahimir
22:40 10.04.2024.

Luka je pametan i neće se poniziti za nikakve mrvice kao što je Dinamo ili neki turski drugoligaš. Luki su ponuđene velike stvari u budućnosti u nogometu, a najbolje bi bilo da bude budući predsjednik Hrvatske kao trenutno najpoznatiji Hrvat u svijetu, velikan, domoljub nakon ove slučajne sramote.

Avatar Kato
Kato
20:46 10.04.2024.

Pa ako na to pristane, gubim zadnju nadu u covjecanstvo, svetinju odbiti, nemoguce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije