Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LIGA PRVAKA

Löwen važniji od Poljaka

08.11.2008.
u 09:56

Rukometaši Croatije osiguranja u 17.45 sati u poljskom Lacku igraju utakmicu 4. kola skupine H Lige prvaka. Pobjedom bi zagrebaši i teoretski izborili nastup u drugom krugu, dva kola prije završetka razigravanja po skupinama.

- Igramo sve bolje, pa i danas u Poljskoj očekujem pobjedu. U Zagrebu smo uvjerljivo pobijedili, no i igrači Wisle su u puno boljoj formi nego tada - rekao je Lino Červar, trener zagrebaša.

Neuigrani Backovič
Kiril Lazarov trenutačno je, s 24 pogotka, sedmi strijelac Lige prvaka.

- U utakmici treba biti oprezan. Ne smijemo se opustiti. Činjenica je da su Poljaci u sve tri utakmice do sada u skupini uvjerljivo izgubili, no nisu baš tako loši. Jednostavno, nemaju iskustva. Nakon Wisle se brzo moramo usredotočiti na gostovanje kod Löwena. To je glavna utakmica ovog dijela sezone. Ne želimo izgubiti, kako bismo u drugi krug Lige prvaka ponijeli više od boda - istaknuo je Lazarov.

Prvi će put u Ligi praka za zagrebaše igrati slovenski reprezentativac Ognjen Backovič.

- Nažalost, Backovič je zbog ozljede dugo bio odsutan i vidi se da nije uigran s ostalima u momčadi. Opet, dobro će doći da u napadu malo zamijeni Tončija Valčića, a i u obrani može pomoći. Na kraju krajeva, može igrati i na mjestu kružnog napadača - rekao je Lino Červar.

Izuzev Ivana Balića, trener Lino Červar ima na raspolaganju sve igrače

- Nisam igrao protiv Metkovaca jer sam imao malih problema s ozljedom, no spreman sam za današnju utakmicu. Želim još jednom dobro igrati. Bilo bi lijepo nastaviti niz nepobjedivosti u Ligi prvaka. O Löwenu još ne razmišljam. Trebamo prvo pobijeditiPoljake - rekao je Emanuel Štrlek, sjajno lijevo krilo zagrebaša.

Gobac već u ostavci
Momčad Croatije osiguranja stigla je Poljsku bez Zorana Gopca koji je ostao u Zagrebu.

- Zašto bih išao. Pa prije tri mjeseca dao sam ostavku na mjesto glavnog menadžera kluba. Samo nitko o tome ili nije želio pisati ili nije bio u to upućen. Sada se, kao, svi čude. Trenutačno u klubu radim samo kao volonter. Tko će umjesto mene obavljati dužnost glavnog menadžera znat će se nakon sjednice Skupštine kluba - zaključio je Zoran Gobac, još uvijek dopredsjednik HRS-a.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije