Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE CRNI NIZ

Cibonu napustio još jedan igrač, bio je proglašen MVP-jem, a sada odlazi u Španjolsku

Prva utakmica doigravanja prvenstva Hrvatske za košarkaše, KK Cibona - KK Zadar
Goran Stanzl/PIXSELL
06.07.2022.
u 17:55

Mladi košarkaš odlazi u klub trenera Veljka Mršića

Španjolski košarkaški prvoligaš Rio Breogan, koji vodi hrvatski trener Veljko Mršić, doveo je iz Cibone 23-godišnjeg Tonija Nakića.

Nakić, visok 201 centimetar, bio je proglašen najboljim (MVP) igračem finala prvenstva Hrvatske koje je osvojila Cibona.

"To je mladi igrač, polivalentan, s velikom perspektivom", naveo je klub iz sjevernog grada Luga u priopćenju objavljenom u utorak.

Nakić je počeo karijeru u Šibeniku gdje je bio od 2014. do 2020. godine, a zatim je prešao u zagrebačku Cibonu. Protekle sezone je u hrvatskom prvenstvu igrao prosječno 24 minute pri čemu je zabijao 8,6 koševa te imao 3,3 skoka.

Mršić je u siječnju napustio mjesto izbornika Hrvatske te potpisao ugovor s Rio Breoganom do kraja prošle sezone. Rio Breogan je sezonu završio na 11. mjestu među 18 klubova u Španjolskoj nakon čega je s Mršićem produžio suradnju za dodatnih godinu dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije