Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT LEGENDI

Rađa poručio Aci: Koliko si playmakera stvorio? Aco: Rađa, pogledaj se u ogledalo

Foto: Nel Pavletić/Šime Zelić/PIXSELL
1/2
07.07.2022.
u 12:30

– Najlakše je srati sa strane. Vratimo se malo u prošlost. Kad smo došli u Savez, zatekli smo katastrofalno stanje, financijski i u svakom drugom pogledu katastrofalno – poručio je Rađa Petroviću

Aco Petrović nastavio je svađu s Dinom Rađom. Dva hrvatska košarkaška velikana raspravljaju već danima. Povod je loša igra reprezentacije i potezi u savezu koje Petrović zamjera Rađi koji je jedan od vodećih ljudi saveza. Petrović je govorio o Rađi bez dlake na jeziku i u podcastu Večernji TV-a prije tjedan dana. S druge strane, u razgovoru za Index Rađa je odgovorio na, kako kaže, ranije Petrovićeve prozivke te ga još dodatno prozvao zbog situacije u Ciboni

"Vidim da je konsenzus oko Rađina odlaska. Mislim da treba ostati i kao pravi predsjednik Stručnog savjeta biti vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gdje nas već ždrijeb odnese!" napisao je Petrović na Twitteru prije tri dana, a onda je drugi dan dodao:

"Nije mi jasno zašto je Stojko toliko vezan uz Rađu koji je stvorio apsolutni antagonizam protiv HKS-a i reprezentacije. Ovdje se mora razmišljati za opće košarkaško dobro. Stojka sam spomenuo imenom, a Rađu prezimenom, što dovoljno govori o mom razmišljanju!" napisao je.

27.06.2022., Stara Novalja, otok Pag - Kosarkaski trener Aleksandar Petrovic. Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

U razgovoru za Index, Dino Rađa komentirao je izjave i tweetove Ace Petrovića:

– Aco? Aci fali medijske pažnje. Aco za sebe vjerojatno misli da je bio vrhunski play i da je vrhunski trener. Više od 30 godina trenirao je Cibonu, Zadar, Cedevitu, reprezentaciju. Koliko je taj veliki znalac i veliki play stvorio playmakera? On mi se javlja – rekao je Rađa, između ostalog, i oštro nastavio:

Najlakše je srati sa strane. Vratimo se malo u prošlost. Kad smo došli u Savez, zatekli smo katastrofalno stanje, financijski i u svakom drugom pogledu katastrofalno.

Zatim se opet osvrnuo na Petrovića govoreći kako je za razliku od njega, žestoko protiv kupovanja Amerikanaca koji bi igrali za Hrvatsku:

– Stranac je samo maskiranje nerada. Opet se moram vratiti na Acu. Koliko je to playeva stvorio u više od 30 godina rada u košarci? Niti jednog. I sad bi on kupio Amerikanca kako bi prikrio svoj nerad – nastavio je s prozivkom Rađa.

31.8.2021., Rijeka - Humanitarna udruga Koga briga i Kosarkaski klub Zamet organiziraju rijecku premijeru biografskog dokumentarnog filma o karijeri proslavljenog europskog i svjetskog kosarkasa, jednog od jos uvijek cetiri hrvatska clana svjetske kosarkaske kuce besmrtnih, Hall od Famea Dina Rade. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

Na Acin odgovor nije trebalo dugo čekati:

"Moj odgovor Rađi su argumenti. U šest godina srozana hrvatska košarka, propuštena dva SP, uzalud utrošenih tri milijuna eura za predolimpijski turnir u Splitu, loši odnosi s vodećim klubovima, rat s ABA ligom, potrošena četiri izbornika… Pogledaj se u ogledalo", napisao je.

VIDEO: Aco napao Rađu zbog Bojana, otkrio istinu o Draženu i Zvezdi, priznao Tedeschiju da je greška

Komentara 24

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
12:42 07.07.2022.

Aci Petroviću naklon do poda. Iako po ocu srbin, on i Dražen uvijek su voljeli Hrvatsku kao svoju domovinu iskreno i svim srcem, a u svakom slučaju više od Rađe koji nam je svojim izjavama to pokazao.

KO
kompakt
13:17 07.07.2022.

rađa sere sa strane i upropasti Hr košarku.Idi bre u kuću smeća.

Avatar joshan
joshan
13:43 07.07.2022.

rađa,začepi više!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije