Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GARDE SAMOUVJEREN

Lovren: A gdje su hrvatski novinari koji loše pišu o meni?

Dejan Lovren (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
06.12.2011.
u 18:26

Na kraju ”pressice”, Lovren je zahvalio na dolasku francuskim novinarima i iskazao žaljenje što nema hrvatskih novinara koji o njemu loše pišu.

Već je završavala Lyonova konferencija za novinare u Maksimiru, na kojoj su bili Dejan Lovren i trener Remy Garde, kad je riječ uzeo naš reprezentativac Dejan Lovren i na hrvatskom rekao:

– Zahvalan sam francuskim novinarima što su došli, ali žalim što nisu ovdje hrvatski novinari koji loše pišu o meni. Sva su pitanja bila postavljena na francuskom, ne poznajem ni jednoga hrvatskog novinara koji govori francuski – rekao je Lovren.

O tempora, o mores! Donedavno se Lovren žalio hrvatskim novinarima da ga “gaze” francuski predstavnici medija, a sad se njima zahvaljuje i u svom se Maksimiru istodobno obračunava s nekim domaćim novinarima!? Ne znamo što je to Lovrenu trebalo u ovom trenutku, posebno jer novinari na koje je mislio, naravno, nisu ni došli! A i onaj prigovor o nepoznavanju francuskog jezika - i Dejan ga je, uostalom, nedavno naučio nakon dvije godine boravka u toj zemlji, da ne spominjemo kako gotovo ni jedan francuski novinar ne zna engleski.

Usput, i prevoditeljica se na “pressici” nerijetko gubila u vlastitu prijevodu... Tako je, eto, završila Lyonova “pressica”, na kojoj nije nedostajalo bahatosti. Trener Garde možda je tek jednom spomenuo da respektira Dinamo, ali je zato naglasio:

– Očekujem čudo, realno je da zabijemo mnogo golova. Dinamo je u problematičnom stanju i vjerujem u našu visoku pobjedu. A onda nam ostaje čekati rezultat iz Amsterdama, neću na klupi imati izravnu vezu, nego ćemo tamošnji rezultat doznati u svlačionici. Ne nastavimo li natjecanje u Ligi prvaka, bit će to za mene tužan dan – rekao je Garde.

Upitali smo poslije Lovrena je li Garde doista rekao kako je realno da će Lyon “nakantati” Dinamo?

– Da. Realno jest, ali upitno je samo je li to moguće – potvrdio je Lovren trenerovu bahatost.

Bile su ovdje mnoge momčadi, kudikamo veće od Lyona, ali nitko još nije bio tako bahat poput Francuza! Valjda i to može biti “dinamovcima” dobar motiv da se na pravi način oproste s Ligom prvaka. Lovren je potvrdio da je spreman za nastup, rekao je kako će Lyon pokušati dati što više golova demotiviranom Dinamu te da ne osjeća posebno uzbuđenje zbog nastupa u Maksimiru, jer je nakon odlaska u Lyon ovdje već igrao za reprezentaciju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije