Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ JE NEČE

Ljutić ponovo ispala u drugoj vožnji, a nije bila daleko od medalje

Zrinka Ljutić
instagram.com/zrinkaljutic/
10.03.2021.
u 14:24

Zlato je osvojila Talijanka Sophie Mathiou sa 20 stotinki ispred srebrne Šveđanke Moe Bostroem Mussener

Talentirana hrvatska skijašica, 16-godišnja Zrinka Ljutić, ostala je bez plasmana u slalomu na Svjetskome juniorskom prvenstvu u bugarskom skijalištu Bansko.

Ljutić je nakon prve vožnje zauzimala 11. mjesto, sa samo 64 stotinke zaostatka za vodećom Šveđankom Sarom Rask, pa je bila u igri za osvajanje odličja. 

No, kao i u utorak u veleslalomu, tako i u srijedu u slalomu, Ljutić nije stigla do cilja druge vožnje.

Zlato je osvojila Talijanka Sophie Mathiou sa 20 stotinki ispred srebrne Šveđanke Moe Bostroem Mussener, odnosno 21 stotinkom ispred brončane Amerikanke AJ Hurt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije