Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROGA KAZNA

Lens zbog huliganskih izgreda igra dvije utakmice pred praznim tribinama

Reuters
20.09.2021.
u 23:00

Do incidenta je došlo kada su gostujući navijači počeli bacati razne predmete na tribinu s navijačima Lensa nakon čega su domaći navijači utrčali na teren.

Francuski nogometni prvoligaš Lens igrat će dvije domaće utakmice bez navijača zbog navijačkih izgreda koji su se dogodili u subotnjem derbiju protiv gostujućeg Lillea, objavila je u ponedjeljak disciplinska komisija francuske lige.

To znači da će Lens domaće utakmice protiv Strasbourga (22. rujna) i Reimsa (1. listopada) igrati pred praznim stadionom. Također, navijačima Lillea bit će zabranjen dolazak na gostujuću utakmicu kod Strasbourga (25. rujna). 

Navijački izgredi na utakmici Lensa i Lillea  dogodili su se u poluvremenu zbog čega je nastavak susreta kasnio više od pola sata, a bilo je upitno hoće li se utakmica uopće nastaviti.

Do incidenta je došlo kada su gostujući navijači počeli bacati razne predmete na tribinu s navijačima Lensa nakon čega su domaći navijači utrčali na teren i krenuli prema gostujućoj tribini. Došlo je do tučnjave, a još veće izgrede spriječila je intervencija policije i redara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije