Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK KAPETANA

Legendarni Tomislav Ivić je 2010. godine kazao: Arijan Ademi treba hrvatskoj reprezentaciji

16.09.2023.
u 10:00

U debiju za Hrvatsku je Arijan u 71. minuti zamijenio Luku Modrića, i tada se činilo kako Ademi postaje neizostavan dio vatrenoga tkiva budući da je prethodno nastupao za selekcije U-18, U-19, U-20 i U-21. Nažalost, odigrao je još dvije utakmice, a nakon što je Štimac smijenjen, Ademi više nije bio pozivan pa od listopada 2014. nastupa za reprezentaciju Sjeverne Makedonije. Nevjerojatno je da se Hrvatskom nogometnom savezu mogao dogoditi ovakav propust

Komentara 5

JU
juma
10:50 16.09.2023.

Nije bio dovoljno dobar i tu je sva istina. Da nije izabrao Makedoniju vjerovatno bi skupio tridesetak nastupa i možda osvojio barem jednu od tri medalje, ali standardni član udarne postave nikada ne bi postao. Konkurencija je bila prejaka.

ZA
!zagreb!
10:30 16.09.2023.

Ademi dobar ali na tim pozicijama je uvijek bila velika i bolja konkurencija.

JM
JMN
10:42 16.09.2023.

Da, baš nam trebaju igrači koji u najboljim godinama igraju HNL pa odu na pola godine u Kinu da zamijene dugogodišnje zvijezde najboljih klubova svijeta (Luka, Broz, Kova) ili prvotimce klubova lige petice koji redovno igraju u Europi (Pašalić, Majer) ili mlade nade koje već vrijede preko 15 milja eura (Sučić, Baturina).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije