Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO KRANJČAR

Kranjčar: Bit će teško vratiti se u prvih jedanaest

06.11.2008.
u 12:01

Portsmouthov dnevni list The News hvali hrvatskog reprezentativnog nogometaša Niku Kranjčara nazivajući njegovu igru nakon pet tjedana mirovanja - impresivnom...

Poraz Portsmoutha od Wigana imao je svoju svjetlu točku u igri Nike Kranjčara koji se, u svojoj drugoj utakmici nakon povratka ,ušavši s klupe upisao na listu strijelaca. Veznjak engleskog premierligaša i hrvatske reprezentacije propustio je oko pet tjedana treninga i utakmica u svojem klubu, pa nakon uspješnog povratka na teren djeluje zadovoljno i sretno.

- Krasno je vratiti se i ponovno igrati nogomet. U ovom se trenutku osjećam izvrsno - kaže Kranjčar koji je novi pogodak u Premiershipu opisao kao fantastičan događaj.

- Nije me neko vrijeme bilo na terenu, pa sam zadovoljan svojom igrom. Želim se ponovno vratiti u početnu momčad, ali sam svjestan da u klubu ima sjajnih individualaca, a znam i da svi žele igrati. Bit će teško vratiti se u prvih jedanaest.  

- Svi u momčadi sposobni su podići razinu igre svojom kvalitetom i pomoći da ostvarujemo dobre rezultate. Znam da ću morati čekati priliku da izborim svoje mjesto, to mi je jasno - zaključio je hrvatski nogometni reprezentativac.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije