Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret Leicestera

Kramarić još čeka na prve minute ove sezone u Premiershipu, Šitum zabio za Speziju

Andrej Kramarić
Press Association/PIXSELL
13.09.2015.
u 21:05

Osim Šituma cijeli su susret za Speziju odigrali Miloš i Brezovec, dok je bivši Riječanin Kvržić u igru ušao u 72. minuti.

Leicester je u petom kolu Premier lige preokrenuo rezultat protiv Aston Ville i na kraju slavio s 3:2. Aston Villa je do 72. minute vodila, no Leicester je uspio sustići dva pogotka zaostatka, a minutu prije kraja postići i pobjednički pogodak, piše Goal.

Andrej Kramarić je ponovno ostao na klupi Leicestera. Hrvatski napadač nije odigrao ni minutu u prvih pet kola Premier lige. Priliku je dobio samo u Liga kupu i tada je bio strijelac.

Leicester je drugi sa 11 bodova, dok je Aston Villa 15. sa četiri osvojena boda.

Tottenham je kao gost slavio kod Sunderlanda golom Masona (82') pa je sada 12. sa šest bodova, dok je Sunderland na dnu s dva boda, koliko imaju i Newcastle te Stoke.

Spezia nakon drugog kola talijanske Serie B nema pobjedu. Nakon što su prošlog vikenda poraženi na gostovanju kod Barija 4:3, danas je momčad Nenada Bjelice na domaćem terenu remizirala (1:1) protiv Pro Vercellija, piše Goal.

Spezia je u vodstvo došla u 18. minuti kada je najbolji pojedinac susreta Mario Šitum zabio sa ruba kaznenog prostora. 

Osim Šituma cijeli su susret za Speziju odigrali Miloš i Brezovec, dok je bivši Riječanin Kvržić u igru ušao u 72. minuti. 

Četvrto kolo Bundeslige zaključeno je utakmicama između Schalkea i Mainza (2:1) te Hoffenheima i Werdera (1:3).

>>Kovačić je iskoristio priliku, a ne smetaju mi Benitezove zamjene

>>Crveni karton Vrsaljku, četiri utakmice završile 2:2! Subašić i Pašalić slavili s Monacom

Komentara 2

DE
derin
00:26 14.09.2015.

Ne briga nas druga liga. Takvi izvjestaji su suvisni.

DI
Dijaspora
13:08 14.09.2015.

Jel to Spezia novog Izbornika????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije