Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Modrić:

Kovačić je iskoristio priliku, a ne smetaju mi Benitezove zamjene

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/4
13.09.2015.
u 09:55

- Trener svima želi dati priliku. Najvažnija je momčad, svejedno je koga se odmara - rekao je hrvatski veznjak.

Luka Modrić i Mateo Kovačić sudjelovali su u visokoj pobjedi Reala nad Espanyolom (6:0). Sve je zasijenio Cristiano Ronaldo postigavši pet pogodaka, a za prvi mu je asistirao Modrić. To su mu ujedno bili i prvi golovi ove sezone.

Kovačić je u 56. minuti ušao u igru umjesto Modrića, trener Rafael Benitez tako je, kao i u prošlom kolu protiv Betisa, izmijenio hrvatski dvojac.

- Kovačić je igrač s puno talenta. Dobro je odigrao nakon ulaska, iskoristio je priliku. Polako se prilagođava na Realovu igru, i ide mu jako dobro - naglasio je Modrić i dodao kako ne zamjera treneru što ga vadi iz igre.

- Trener svima želi dati priliku, posebno u utakmicama poput ove kada imamo dobar rezultat. Najvažnija je momčad, svejedno je koga se odmara - rekao je hrvatski veznjak.

>>Real pobijedio 6:0 u Barceloni, Ronaldo zabio pet i postao najbolji u povijesti

Komentara 22

LJ
Little John
11:20 13.09.2015.

Koliko se sjećam Modrić nije igrao 8 mjeseci, zato što u utakmici za reprezentaciju unatoč bolovima nije tražio izmjenu. Prema tome mu nitko ne može prebaciti nedovoljno zalaganje. Možda naše vani priznate zvijezde ne grizu zato što ih hrpa nezadovoljnih kompleksaša neprestano vrijeđa, prekida utakmice i crta kukaste križeve? Odlazak na utakmice i omalovažavanja u Hrvatskoj nisu zabava i spektakl, nego su očito način liječenja vlastitih frustracija.

ML
Mlad75
11:33 13.09.2015.

Kad je u Realo tad sluša trenera i ne smetaju mu zamjene, a u reprezentaciji se odmah postavljaju povis trenera i zele odlucivati kako i kada i koliko ce igrati....naravno kriv je savez koji dozvoljava da igraci mogu biti iznad trenera, dok se u klubu zna tko je tko...

Avatar alien75
alien75
15:27 13.09.2015.

ma mrs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije