Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bosna se bori za goli život

Košarkaši Zadra još se bore za finalni turnir

Cibona Zadar
Filip Brala/Pixsell
05.03.2010.
u 11:10

Trener košarkaša Zadra Danijel Jusup u Sarajevu mora igrati bez ozlijeđenih Stipčevića i Boise.

Iako naizgled nedovoljno atraktivna, sutrašnja utakmica regionalne NLB lige između košarkaša Bosne i Zadra iznimno je važna za oba suparnika. Zadrani još imaju teoretske izglede za plasman na završni turnir četvorice, ali sada velikim dijelom ovise i o posrtanju izravnih suparnika – Budućnosti, Zagreba, Olimpije i Cedevite. Momčad iz Sarajeva se, pak, bori za izbjegavanje posljednjeg mjesta i ispadanja iz lige.

– Sarajlije su svjesni situacije u kojoj se nalaze, tako da očekujem njihovu vrlo agresivnu igru, čak i preko dopuštene mjere – ističe trener Zadra Danijel Jusup.

– Mi smo u kompliciranoj situaciji zbog ozljede prsta našega prvog razigravača Stipčevića, koji će izvan parketa biti najmanje dva tjedna. Stoga će uz Morovića našom igrom još dirigirati Car i Rančić. Moramo izdržati pritisak, osobito u počecima poluvremena – dodao je Jusup, koji u Sarajevu neće imati ni ozlijeđenoga Boise.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije