Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijev odlazak?

Koke: Zašto bi Mandžukić otišao? Savršeno se uklapa u momčad!

Mario Mandžukić
Foto: UESyndication/PIXSELL
11.06.2015.
u 10:45

"Casillas i De Gea se sjajno slažu. Sjajan je vratar, igrali smo zajedno u Atletico u U-17 uzrastu i jako mi je dobar prijatelj."

Veznjak Atletico Madrida Koke dao je intervju za Goal te se osvrnuo na proteklu sezonu s klubom, komentirao rivalstvo igrača Reala i Barcelone kao i ono Casillasa i De Gee u španjolskoj reprezentaciji, o mogućim pojačanjima te o budućnosti Marija Mandžukića .

"Nema trzavica između igrača Reala i Barcelone . Svi su dobri prijatelji, dogodilo se što se dogodilo, Pique je rekao ono o Kevinu Roldanu jer je slavio. Tome nitko nije pridao pažnju", rekao je Koke osvrnuvši se na rivalstvo Ikera Casillasa i Davida De Gee u furiji, koje bi se moglo preseliti i u Real Madrid:

"Casillas i De Gea se sjajno slažu. Sjajan je vratar, igrali smo zajedno u Atletico u U-17 uzrastu i jako mi je dobar prijatelj."

Koke se zatim okrenuo Atleticu i prokomentirao nagađanja da bi Mario Mandžukić mogao otići.

"Sjajan je igrač. Zašto ne bi ostao i sljedeće sezone? Ima ugovor i savršeno se uklapa u momčad. Jako smo zadovoljni njime. Imao je loš niz bez golova, ali ni ostatak momčadi nije bio dobar prošlog mjeseca."

A što je još rekao Koke, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Veznjak Atletica otkrio što u svlačionici misle o Mariju Mandžukiću

Komentara 3

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
10:55 11.06.2015.

Ma pustite više Manđu...bolje bi bilo da nam objavite što nogometni svijet misli o zvijezdi Dortmunda Janezu Kramplu iz Slovenije!!!!hihihihihihihihih..onako malo da se nasmijemo!

MA
Maxi73
11:51 11.06.2015.

Pustite čovjeka na miru

MA
Maxi73
11:50 11.06.2015.

Dosadni ste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije