Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Knicksi izjednačili protiv Pacersa, Grizzliesi protiv Oklahome

Carmelo Anthony
Reuters/Pixsell
08.05.2013.
u 12:41

Prvo ime pobjede Grizzliesa bio je Mike Conley sa 26 koševa, deset skokova i devet asistencija

U konferencijskim polufinalima NBA lige noćas je u serijama izjednačeno na 1-1. Na Istoku su NY Knicksi pobijedili Indiana Pacerse 105:79 dok je na Zapadu Memphis u gostima pobijedio Oklahomu 99:93.

U obje utakmice ključne su bile posljednje četvrtine. Grizzliesi su u zadnjih dese tminuta ubacili 30 koševa, naspram 19 Thundera. Za domaćine je Kevin Durant ubacio 36 koševa uz 11 skokova i devet asistencija, no nije im pomoglo. Derek Fisher je dodao 19, a Serge Ibaka 11 koševa. Prvo ime pobjede bio je Mike Conley sa 26 koševa, deset skokova i devet asistencija, a Marca Gasol dodao je 24 koša te po pet skokova i asistencija. Conley je u posljednje dvije minute, kod vodstva Oklahome 90:89, ubacio tricu, pa dvicu i jedno slobodno bacanje

U Madison Square Gardenu Knicksi su posljednju dionicu dobili sa 33:13, nakon što su u nju ušli sa 66:72. Tada su napravili seriju od 30:2, predvođeni Carmelom Anthonyjem koji je sa 32 koša i devet skokova bio najučinkovitiji igrač. Kod Pacersa je Paul George ubacio 20, a George Hill 12 koševa uz sedam asistencija.

Treće utakmice igraju se 11. svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije