Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLE PROGNOZE

Hrvatska proglašena jednim od favorita za osvajanje Europskog prvenstva!

SP 2018, Francuska - Hrvatska
Pixsell/PIXSELL
25.05.2021.
u 10:35

Kad biste uplatili sto kuna na Hrvatsku kao osvajača Eura, dobili biste 3000 kuna u slučaju pobjede

Europsko prvenstvo u nogometu sve je bliže pa su kladionice krenule s prognozama pobjednika, najboljih strijelaca i nogometaša koji će osvojiti titulu najboljeg.

Očekivano, glavni favorit je Francuska i za uloženih stotinu kuna na njeno osvajanje titule, može se dobiti 450 kuna. Slijedi Engleska za koju se može dobiti 500 kuna, što znači da su iznimno blizu.

Potom na listi idu Belgija, Španjolska, Portugal, Njemačka, Italija, Nizozemska, Danska i potom Hrvatska – na desetom mjestu. Kad biste uplatili na vatrene, dobili biste za stotinu kuna čak 3000 kuna u slučaju pobjede.

Što se titule najboljeg strijelca tiče, uvjerljivi favorit je Harry Kane, a za najboljeg nogometaša turnira daleko najbolje kotira Kylian Mbappé.

Komentara 20

JO
josippo
11:05 25.05.2021.

10ti smo po favoritima, znači ne računaju da ćemo ući u četvrtfinale. Ne vjerujem da bi tako nešto ikoga od naših zadovoljilo.

BL
Blacknemesis8
11:15 25.05.2021.

Europa ima dobrih i spremnih ekipa. Ima dosta jakih repki. Trebat ce dosta srece. Ako bi igrali kao nekada Italia, 1:0 I dosta, mogli bi u polufinale, pa cak do finala. Pozz svim Hrvatima ma gdje bili.

FO
Footballcroatica
11:30 25.05.2021.

10 favorit??? Pa nismo mi bas favoriti za osvajanje, prvo nemamo definirane bekove, imamo jako neuvjerljive igre jos od 2019 godine, svaku utakmicu tesko igramo, ok neke pobjedjujemo ali vidjeli ste zadnja dva puta za svjetsko prvenstvo, jako tesko ide, gura se Vrsaljka u prvih 11 a ne igra u Atleticu, mislim da se Dalic malo pogubio nakon SP-a 2018 i da je mozda vrjeme za rastanak nakon Eura, igramo ruku na srce loše, cim je iole jaci protivnik, mogli ste i sami vidjeti odmah gubimo, naravno iznad svih Hrvatska!!! Ali daj boze da grjesim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije