Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI PUT...

Najveći talent hrvatskog nogometa potpuno shrvan: Otkazao je dolazak u reprezentaciju!

Instagram
24.05.2021.
u 18:37

U ožujku je propustio tri utakmice Europskog prvenstva u Sloveniji zbog ozljede mišića.

Luka Sučić (18) iz RB Salzburga prisiljen je, nažalost, otkazati i drugo okupljanje reprezentacij do 21 godine na koje je bio pozvan. Mladić je shrvan zbog te činjenice jer bila mu je velika želja zaigrati za Hrvatsku. Naravno, nije to lako palo ni izborniku Igoru Bišćanu.

U ožujku je propustio tri utakmice Europskog prvenstva u Sloveniji zbog ozljede mišića, a sad je taj isti mišić ponovno stradao u utakmici Austrijske druge lige u kojoj je odigrao 90 minuta za Liefering protiv Linza (1:1). Riječ je o "filijali" Salzburga, a upravo ta posljednja utakmica odlučivala je o prvom mjestu, koje je pripalo Linzu jer i bod je bio dovoljan da osigura plasman u Bundesligu. U konačnici ih je imao 63, kao i Liefering.

Za Sučića kažu da je najveći talent hrvatskog nogometa i Bišćan ga je nagradio dvaput pozivom, ali mladić je jako razočaran i utučen morao otkazati dolazak te se ni ovaj put neće pojaviti na okupljanju u Zagrebu.

Taj mladi talent, inače Hrvat rođen u austrijskom Linzu kao i Mateo Kovačić, ove sezone dobio je priliku zaigrati za prvu momčad Salzburga, klubom koji je ove sezone proslavio osvajanje dvostruke krune, a ujedno je debitirao i u Ligi prvaka.

Komentara 16

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:19 24.05.2021.

Zašto odmah negativa. To je sport. 2 puta je slučajno ozljeđen, idući puta neće biti. Nemojmo odmah pozivati se na izdaju nacionalnih interesa jer se u vašem svijetu slučajnosti ne događaju.

CJ
cjepljeni
01:23 25.05.2021.

Nemojte bit opaki. Vidite da je mali shrvan!

RO
roland
09:02 25.05.2021.

Kod nas je uvijek negativa, a nitko ne zna o čemu je riječ. Mislim da tu priču s otkazivanjem Sučića napuhuje Igor Bišćan!? Opet, upravo je Bišćan uoči utakmice s Bugarima, 2003. godine, pobjegao iz hotela i otišao u Gjuru. Dakle, kada je Bišćan u pitanju, istina ima i oči i uši i dugo pamti, te teško zaboravlja, a istine radi Bišćanu bi bilo bolje da ne komentira otkazivanja mladih igrača jer u tome Igor i nije neka moralna vertikala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije