Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVAC NIJE PROBLEM

Kinezi se spremaju na još jedno veliko pojačanje - dolazi im Jose Mourinho?!

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
05.02.2016.
u 17:39

Dosad su doveli Alexa Teixeiru, Jacksona Martineza i Ramiresa, a otprije su tamo Robinho, Felipe Scolari i Sven Goran Eriksson.

Kinezi su u velikom naletu i ne žele stati dok ih ide. Nakon brojnih igrača koji će karijere nastaviti na Dalekom istoku, sad žele i jednog trenerskog velikana. Riječ je, vjerovali ili ne, o Joseu Mourinhu!

Dosad su doveli Alexa Teixeiru, Jacksona Martineza i Ramiresa, a otprije su tamo Robinho, Felipe Scolari i Sven Goran Eriksson. Ipak, ne bi Mourinho vodio klub, bio bi konzultant do kraja ove sezone u kojoj ionako nema angažman.

Posao bi mu bio analiziranje nogometa te slaganje plana za poboljšanje njegove kvalitete.

Sasvim sigurno bi dobio bogati ugovor, ali ne bi se zadržao predugo jer već ovog ljeta ili će preuzeti Manchester United ili neki drugi veliki klub.

>> Kineska revolucija: Alex Teixeira za rekordnih 50 milijuna eura u Kini

Komentara 2

ZG
zg223
21:56 05.02.2016.

al ce se usreciti sa tom spodobom..haha

DU
Deleted user
22:09 05.02.2016.

To nije pojačanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije