Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FERNANDO ALONSO:

Kimi je povučen, zato mislim da će Massa nedostajati Ferrariju

ferrari,lego,felipe massa,fernando alonso (1)
Reuters (Ilustracija)
17.12.2013.
u 19:09

- Kimija baš ne poznajem, a glasine kažu da on jako malo priča i da je povučen tip čovjeka. Upravo zato mislim da će Felipe nedostajati Ferrariju - rekao je Alonso.

Fernando Alonso tvrdi kako će se u Maranellu osjetiti odlazak Felipea Masse jer je bio vrlo radišan i mnogo pomagao timu. Također, ubraja ga među malobrojne prijatelje iz Formule 1.

- Felipe je definitivno bio vrijedan radnik. Cijelo vrijeme bi radio s timom da poboljša performanse auta. Kimija baš ne poznajem, a glasine kažu da on jako malo priča i da je povučen tip čovjeka. Upravo zato mislim da će Felipe nedostajati Ferrariju.

Alonso je negirao tvrdnje kako će između njega i Raikkonena biti problema kao što je znalo biti u momčadi aktualnih svjetskih prvaka.

- Moramo napraviti dobar auto ove zime. Ako bude dobar, primjerice kao Red Bullov, onda neće biti problema s “multi 21″ ili “multi 35″ ili nečim sličnim, jer će atmosfera u momčadi biti odlična.

Više pročitajte na www.gp1.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije