Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovre Kalinić

Kapetan Hajduka nedavno doznao tešku vijest, ovo mu je bila jedna od najtežih utakmica

Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa na stadionu u Maksimiru
Matija Habljak/PIXSELL
11.08.2022.
u 09:06

– Ovo mi je iz više razloga, nešto malo i privatnih, jedna od najtežih utakmica u karijeri. Hajduk je pokazao srce i mislim da je to najbitnije.

S ukupnih 3:2 nakon dvije utakmice s portugalskom Vitorijom, nogometaši Hajduka plasirali su se u play off Konferencijske lige u kojem će igrati protiv španjolskog Villarreala. Stigli su bijeli u Portugal s prednošću od 3:1 iz prve poljudske utakmice i uspjeli je obraniti. 

Domaća momčad slavila je u napetoj utakmici u Guimaraesu, međutim tek s 1:0, što nije bilo dovoljno da se anulira rezultat iz prve utakmice. Stigli su Portugalci na stadionu "Dom Afonso Henriques" do vodstva već u 5. minuti susreta preko Andersona, do kraja su ostali s igračem manje nakon što je Tiago Silva dobio drugi žuti karton u 77. minuti te se rezultat nije mijenjao. 

Ovako je kapetan Lovre Kalinić prokomentirao utakmicu u Guimaraesu. 

– Kad smo dolazili ovamo, znali smo da će biti 90 minuta borbe. Nismo izgubili nadu ni u jednom trenutku, nije bilo lako na njihovu terenu, ali prijašnjih godina u ovakvim utakmicama redovito smo gubili. Ova ekipa ima tu moć da može i s porazom proći dalje – rekao je Kalinić te dodao:

– Ovo mi je iz više razloga, nešto malo i privatnih, jedna od najtežih utakmica u karijeri. Hajduk je pokazao srce i mislim da je to najbitnije. 

Kalinić nije rekao koji su to problemi, a riječ je o tome da mu je majka teško bolesna. Nedavno je doznao tu vijest.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije