Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na prijateljskoj utakmici

Kaos u Međugorju: Maskirani huligani tražili obračun s Veležovim navijačima

Mostar - navijači
Foto: Stojan Lasić/PIXSELL
1/7
01.02.2017.
u 17:16

Jedan od igrača Veleža novinarima tvrdi da su navijači Zrinjskog napali navijače Veleža, ali to iz policije nitko nije htio potvrditi ili demantirati. U Sport Centru Međugorje, u sklopu kojeg se utakmica igrala, nisu mogli potvrditi da se incident dogodio

Prijateljska utakmica u Međugorju između nogometaša Slobode i Veleža igrana u srijedu prekinuta je nakon što je 30- tak maskiranih osoba, uglavnom mlađe životne dobi, upalo u teren s palicama i drugim rekvizitima. 

Kako su poručili iz Velež putem svoje Facebook stranice, do prekida je došlo pri rezultatu 1:0 za Slobodu kada su na teren ušle maskirane osobe u namjeri da se obračunaju s navijačima Veleža. 

Iz mostarskog kluba je potvrđeno da nitko od igrača nije ozlijeđen te da je policija situaciju ubrzo stavila pod kontrolu. Inače, budući da se radilo o pripremnoj, a ne prvenstvenoj utakmici, nije bilo uobičajnog osiguranja. Očevici kažu da se radilo o organiziranom incidentu. 

Jedan od igrača Veleža novinarima tvrdi da su navijači Zrinjskog napali navijače Veleža, ali to iz policije nitko nije htio potvrditi ili demantirati. U Sport Centru Međugorje, u sklopu kojeg se utakmica igrala, nisu mogli potvrditi da se incident dogodio. 

Direktog Veleža, Himzo Đonko, tek je mogao reći da će se danas sastati Upravni odbor ovog kluba pa će se nakon toga oglasiti o ovom nemilom slučaju, koji, srećom, nije imao posljedica.

Komentara 1

UM
umnjak
19:37 01.02.2017.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije