Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popustili pritisku javnosti

Kamerunci smanjili kaznu Eto'ou sa 15 na četiri utakmice

'Cameroon\'s Samuel Eto\'o smiles during an interview following the launch of Puma\'s kits for nine African national soccer teams at the Design Museum in London November 7, 2011.  REUTERS/Olivia Harri
'OLIVIA HARRIS'
07.01.2012.
u 23:18

Kamerunski nogometni savez smanjio je kaznu najboljem igraču svoje zemlje Samuelu Eto'ou sa 15 utakmica neigranja na osam mjeseci.

Eto'o će tako u kolovozu ponovno biti na raspolaganju selektoru Denisu Lavagneu, što znači da će propustiti samo četiri utakmice.

Kamerunski je reprezentativac u listopadu predvodio štrajk igrača, koji su zbog neisplaćenih bonusa odbili odigrati prijateljsku utakmicu u Alžiru.

Kamerunski je nogometni savez pod velikim pritiskom javnosti bio prisiljen ublažiti kazne i ostalim članovima reprezentacije pa će tako zamjenik kapetana Enoh Eyong propustiti samo jednu utakmicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije