Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARLING KUP

Kalinić tragičar u porazu od Aston Ville

Nikola Kalinić
Pixsell
14.01.2010.
u 23:15

U prvom dvoboju polufinala engleskog Carling Kupa Aston Villa je ponovno pobijedila Blackburn Roverse. Ovaj put na Ewood Parku sastav iz Birminghama slavio je 1:0.

James Milner u 23. je minuti zabio jedini pogodak na utakmici. Uzvrat se igra za šest dana, sljedeće srijede u Birminghamu.

Domaći su nogometaši nakon gola pokušavali izjednačiti, a posebno se to odnosi na agilnoga 22-godišnjeg hrvatskog napadača Nikolu Kalinića. U 55. je minuti glavom pogodio lijevu vratnicu gostujućeg vratara Guzmana udarcem glavom sa šest metara udaljenosti nakon ubacivanja Pedersena s lijeve strane.

Deset minuta kasnije s desnog ga je krila prizemnom povratnom loptom proigrao Chimbonda, a Splićanin je lijepim udarcem punom nogom gađao donji lijevi kut Guzmanova gola. Lopta se, na njegovu žalost, i taj put odbila od vratnice.

U redovima domaće momčadi Kalinić je odigrao svih devedeset minuta.

Prije samo 12 dana Aston Villa je u srazu istih suparnika u 3. kolu FA Kupa na svom Villa Parku slavila 3:1. Kalinić je tada zabio.

Carling Kup, polufinale, prva utakmica:

Blackburn – Aston Villa 0:1 (Milner 23)

Komentara 2

BI
bilo i crno vino
03:01 15.01.2010.

Malo prije kraja utakmice sluzbeni spiker objavija da je Kalinic proglasen igracom utakmice.

Avatar Topgen
Topgen
11:16 15.01.2010.

Ocito je da ga nece ... Ali kad mu krene , uci ce tri odjednom. Polako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije