Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sulejmani će zaigrati

Kakvo podcjenjivanje, svi pamte kako je Dinamo dvaput slavio

'Miralem Sulejmani (L) of Ajax Amsterdam challenges Luis Ibanez of Dinamo Zagreb during their Champions League soccer match at the Maksimir stadium in Zagreb October 18, 2011.  REUTERS/Nikola Solic (C
'NIKOLA SOLIC'
02.11.2011.
u 09:01

– Arena će biti puna, navijači vole Ajax i očekuju našu pobjedu. Imat ćemo glasnu potporu s tribina i krenut ćemo napadački i agresivno – kaže Sulejmani.

Ajaxov najbolji igrač, reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani, oporavio se od ozljede prepona i bit će spreman za utakmicu s Dinamom. Potvrdio nam je to Sulejmani u telefonskom razgovoru:

– Odradio sam zadnji trening s momčadi, ne osjećam više nikakve bolove. Sigurno ću biti među 18 igrača. Želim igrati, zdrav sam, ali trener odlučuje – rekao je Sulejmani.

Podcjenjuje li se možda Dinamo u javnosti?

– Ni slučajno! Ni u momčadi, a ni u javnosti nitko ne podcjenjuje Dinamo. Respektiramo Zagrepčane, ali vjerujemo u sebe. Ne bježimo od uloge favorita, znamo koliko smo kvalitetni, ali znamo i da moramo dobro igrati – kaže Sulejmani.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar babas
babas
10:28 02.11.2011.

Ako Dinamo krene otvoreno u nadigravanje s Ajaxom,gadno će nastradati.Ajax ima puno jači vezni red od dinamovih balerina(Sammir,Badelj,Kovačević) i puno su jači u duel igri,brži i eksplozivniji. Naša šansa je dobro postavljena obrana,bunkerom i na kontre,jedino tako se može pobijeditii puno kvalitetniji protivnik!

HR
hrvatska8
10:39 02.11.2011.

jednostavno se treba pomiriti sa cinjenicom da je dinamo preslab za LP.

JA
jadre
10:17 02.11.2011.

Nemoš vjerovati najveći brand u Hrvata a nitko ne kmentira... dok kod Uhapšenika Boljkovca već u 2 sata---360...komentara ideššš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije