Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijet im se divi

Pogledajte majstorije! Del Potro odigrao potez godine, Čilić mu uzvratio majstorijom

Del Potro - Čilić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
27.11.2016.
u 19:50

Obojica su dala sve od sebe, zadnji atom snage, a na kraju je Del Potro bio s(p)retniji

Marin Čilić i Juan Martin del Potro odigrali su su veličanstven meč u finalu Davisova kupa, a na kraju je Argentinac slavio sa 6-7 (4), 2-6, 7-5, 6-4, 6-3 nakon pet sati igre.

Obojica su dala sve od sebe, zadnji atom snage, a na kraju je Del Potro bio s(p)retniji. Taj meč pratio se u cijelom svijetu, na društvenim mrežama komentarima su ga pratili mnogobrojni tenisači i na kraju odali priznanje obojici.

Nažalost, Argentinac je svojoj reprezentaciji donio izjednačenje, a postao je i hit na društvenim mrežama. Njegov potez iz trećeg seta mnogi su već počeli proglašavati najboljim poenom godine kada je kroz puknuo kroz noge i lobao Čilića. No, ni hrvatski igrač nije mu ostao dužan, nešto kasnije i on je odigrao maestralno.

Pogledajte videa i uživajte u majstorijama.

 

 

Komentara 6

DU
Deleted user
19:57 27.11.2016.

Nece biti lako Karlovicu; Delbonis je u sjajnoj formi! Ivo, daj sve od sebe! Ajmoooo Hrvatska po posljednji bod! SRETNOOOOO!

DU
Deleted user
19:56 27.11.2016.

Vrhunski tenis i Cilica i Del Potra; steta samo je jedan mogao pobijediti!

Avatar KiM
KiM
01:24 28.11.2016.

Niste trebali pustiti kraljicu sa pogresnim dresom, bre baksuz! kme kme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije