Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Pogledajte prekrasnu gestu Del Potra zbog koje je dobio ovacije cijele Arene!

Čilić - Del Potro
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
27.11.2016.
u 16:27

Argentinac je pokazao je da ljudskost mora biti ispred svega, bez obzira na napetost finala.

Atmosfera u finalu Davisova kupa između Hrvatske i Argentine bila je fenomenalna, navijači su glasno navijali svaki za svoje igrače, ali Hrvati su ipak znali nagraditi lijepu gestu Juana Martina del Potra u susretu s Marinom Čilićem.

Igrao se peti gem prvoga seta, Čilić je servirao u aut, a loptica je pogodila jednu djevojčicu, inače sakupljačicu, u trbuh. Argentinac je tražio da se igra zaustavi, došao do nje, zagrlio ju i upitao je li dobro. Za taj potez dobio je ovacije cijele Arene. Sasvim zasluženo, pokazao je da ljudskost mora biti ispred svega, bez obzira na napetost finala.

>>Predsjednica Grabar-Kitarović u rukometnom dresu navija za Čilića, stigao i Plenković

Komentara 16

PO
pozgajs
17:59 27.11.2016.

Dobar potez Del Potra. Sudac je tražio da se ponovi prvi servis, Marin je naravno odbio prvi servis dodijeljen od strane suca. Obojica su gospoda na terenu, a meč koji igraju sjajan.

PO
pozgajs
18:19 27.11.2016.

Pohvalio sam Del Potra, ali ovo što je radio u četvrtom setu nije za nikakvu pohvalu. Glumata grčeve, glumi umor, radi stanike između poena, nimalo džentlmenski potezi.

JO
JOKS
17:10 27.11.2016.

Za svaku pohvalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije