Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio ih je

Kakva čast! Marokanski kralj nazvao je i tješio izbornika i igrače

FIFA World Cup 2022 / France - Morocco 2-0.
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
1/3
15.12.2022.
u 17:05

Maroko je prva afrička momčad koja je ušla među četiri najbolje na svjetskim prvenstvima.

Maroko je pravo iznenađenje ovog Svjetskog prvenstva u Kataru. Prva je to afrička momčad koja je ušla među četiri najbolje na svjetskim prvenstvima, a u polufinalu ih je zaustavila Francuska (2:0).

Maroko će tako s Hrvatskom u subotu igrati za brončanu medalju, a nakon poraza od Francuza svoje je nogometaš tješio sam kralj.
Naime, tamošnji mediji objavili su da je marokanski kralj Muhamed VI. nazvao je izbornika Walida Regraguija kako bi čestitao njemu i igračima na svemu što su napravili. Nazvao je njihov put "briljantnim postignućem".

Osim toga, pohvalio je izbornika jer je uspio stvoriti prijateljsko okruženje nakon što je samo prije par mjeseci preuzeo reprezentaciju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije