Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER INZISTIRA

Jurčić: Moramo biti ozbiljni, treba nam jedan stoper!

'13.06.2013., Zagreb - Okupljanje igraca GNK Dinamo Zagreb ispred maksimirskog stadiona. Igraci su nakon dorucka krenuli na prvi dio priprema na slovensko skijaliste Rogla. Krunoslav Jurcic. Photo: Ma
Marko Prpic/PIXSELL
11.07.2013.
u 15:12

- Ne dvojim da Jedvaja i Vrsaljka čekaju velike karijere, želim im puno sreće - poručio je trener plavih

Dinamo u petak u 21 sat otvara novu sezonu PHNL protiv Osijeka u Maksimiru. Trener Kruno Jurčić neće moći računati na Alena Halilovića koji ima problema s tetivom te Fatosa Beqiraja koji je povrijedio zglob. Pinto i Sare bit će na raspolaganju.

- Osijek je uvijek zatvoren u Maksimiru i u zadnje vrijeme ih dosta teško \"otvaramo\". Osijek je i ove godine bio prvak u juniorskoj konkurenciji otkuda su i popunili ekipu pa tako iako dobro poznajem našu nogometnu scenu u Osijeku ima dosta mladih igrača koje ću u petak upoznati. Bitno da smo mi dobro posloženi i već od sutra želimo pomalo demonstrirati ono na čemu smo radili posljednjih tjedana - započeo je Jurčić.

Pripreme su zaključene, momčad se i rasprodala i pojačala u isto vrijeme. Jučer je odlazak u Romu dogovorio Jedvaj i čeka se potvrda Uefe, a na pragu potpisa za Genou je Šime Vrsaljko.

- Što se tiče Tina tu je priča između klubova riješena, a Vrsaljko je dobio slobodno kako bi riješio svoj status i vidjet ćemo što će od svega biti jer jučer su neki dečki \"bili u Tottenhamu\" tako da treba biti oprezan. Drago mi je što se radi o dečkima za koje sam jako vezan; posebno s Vrsaljkom kojeg sam gledao još u Lokomotivi i sjećam se kada smo ga Miljenko Rak i ja gledali i kada sam rekao \"ovog dečka ćemo dovesti u Dinamo\". Prolazio sam s njim sve faze odrastanja, od \"momčića\" do pravog čovjeka što je Šime danas. Kada smo kod Tina, u siječnju su mi govorili da će on ići na posudbu u Radnik i čak su rekli da nije niti za to spreman, a na prijedlog Tome Rukavine i Zvonka Komesa koji su radili šest mjeseci u juniorima smo ga poveli na pripreme. Nakon dvije utakmice sam rekao da će on igrati, a šest mjeseci kasnije je otišao u Romu i ja mu želim puno sreće. Naravno, Tin mora proći proces sazrijevanja i sigurno će imati pogrešaka kao protiv Hajduka, ali uopće ne dvojim da je pred njime velika nogometna karijera - osvrnuo se Jurčić na posljednje odlaske.

Zadnja linija plavih sad se poprilično istanjula.

- Naravno da se ponašamo kao ozbiljan klub jer smo ostali na tri stopera: Šimuniću, Addyju i Šimunoviću. Gledamo što ima na tržištu i što nam se nudi jer je upražnjeno mjesto jednog stopera - zaključio je Jurčić.

>> Vrsaljko odlazi iz Dinama u Genou, a poslije u Inter

>> Mamić: Uefa treba potvrditi transfer Jedvaja jer je maloljetan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije