Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponavlja li se Mandžukić?

Jurčić: Mamić je u pravu, Badelj nije došao na neke utakmice

\'09.05.2011., Zagreb - Zdravko Mamic u prostorijama GNK Dinamo odrzao konferenciju za medije. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
15.10.2011.
u 20:44

U predvečerje susreta LP s Ajaxom, Dinamova igra je pala, a pozornost uvelike pada i na kapetana Milana Badelja. Njegova indisponiranost na utakmicama podsjeća na Mandžukića u doba kada je htio otići, a primjetili su to i Mamić i Jurčić.

"The day after", naslov tog filma katastrofe i te kako je primjenjiv na Dinamo. Dan nakon poraza, prvog ovosezonskog u HNL-u, i to od Zadra, nije ugodan. No, ipak je manje težak od Mamićevih riječi nakon te plave "mučke" utakmice, koje je s pravom bacio na pleća igrača koje je, među ostalim, nazvao umišljenima, mučkim ljudima koji s leđa udaraju u klub.

– Puno sam puta igrao u Zadru te tamo vodio momčadi, i znam što je tamo. U Zadru se treba potući, potući u navodnicima, samo tako se može do bodova. Moja se momčad nije bila spremna "potući" za tri boda – razmišljao je Kruno Jurčić nakon nedjeljnog treninga s "mučkim ljudima".

Treneru sad neće biti lako, a gadno se Zdravko Mamić obrušio na kapetana Badelja. Riječi da Badelj nije glavom došao na nekoliko utakmica moraju zabrinuti. 

– Slažem se sa Zdravkom! - rekao je trener Jurčić.

Badelj dosad nije ostavljao dojam da je igrač koji bi bojkotirao utakmice zbog želje za odlaskom. No, i u Zadru je odigrao grozno i to sad već otvara podlogu za kalkulacije. U svakom slučaju, navukao je na sebe bijes izvršnog predsjednika, čije je kritike podržao i trener...

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u nedjelju <<

Ključne riječi

Komentara 27

XI
xiulo
21:12 15.10.2011.

jurčić još nije odletio jer je bolji od murinja.

XY
xyxyxy
21:42 15.10.2011.

Zna Badelj da je taj način osiguravanja transfera uspio i Mandžukiću i Ćorluki, pa što ne bi i on probao tako. To je još jedan od pokazatelja zašto hrvatska liga nikad neće napredovati. Svatko tko odigra nešto, odmah želi otići odavde, Mamić da i želi (a ne želi jer i on želi sebe opskbiti novcem), ali da i želi da najbolji igrači ostaju, tu ne može ništa, može dobiti samo nezadovoljstvo u svlačionici. Badelj i kompanija znaju da klub ovisi o njihovim transferima, i znaju da sigurno neće biti poslani na klupu ili u drugu momčad, jer time bi trpio i klub, pa znaju da mogu raditi što hoće, jer im nitko ništa ne može.

DU
Deleted user
21:07 15.10.2011.

umjesto medijskog linča na badelju, probajte malo pročačkati tog tzv. \'trenera\' i katastrofalnu igru protiv švedskih poluamatera koji su nas skoro izbacili iz LP, lučkog i lokomotive gdje smo jedva izvukli bodove, lyona, hajduka s igračem više, šibenika, i sad zadra. ubrojimo li tu utakmicu s realom, dinamo u zadnjih 8 susreta ima 3 poraza, 1 remi, i gol razliku 7:10. katastrofalan rezultat za momčad od 60 milijuna eura! zeko i vaha su lejeli za manje, što se čeka s k******?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije