Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMIO RUKOMETAŠE

Josipović rukometašima: Da je bar gospodarstvo uspješno poput vas

Josipović rukometaši (1)
Petar Glebov/PIXSELL
Autori: sb, mp/VLM
02.04.2013.
u 16:37

- Bilo bi lijepo kad bi bili tako uspješni u ostalim segmentima društva, posebno u gospodarstvu - rekao je predsjednik.

Predsjednik Ivo Josipović primio je rukometaše hrvatske reprezentacije i izaslanstvo HRS-a u uredu na Pantovčaku. Kapetan reprezentacije Igor Vori poklonio je Josipoviću dres s brojem jedan o obećao da će se momčad i dalje jednakim žarom boriti za zemlju.

>>> Navijači se na treningu družili s rukometašima

- Iznimno mi je drago primiti reprezentaciju koja je u posljednjih deset godina osvojila čak devet medalja na velikim natjecanjima. Bilo bi lijepo kad bi bili tako uspješni u ostalim segmentima društva, posebno u gospodarstvu - rekao je predsjednik.

Sandi Šola, predsjednik saveza zahvalio je Josipoviću na prijemu.

- Nadamo se da ćete naći način da osigurate adekvatan status, ne samo za rukomet nego i za ostale sportove koji predstavljaju našu zemlju u svijetu - rekao je Šola.

Hrvatsku reprezentaciju u četvrtak i subotu očekuju dvije utakmice protiv Mađarske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije