Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon nesreće

Jon Jones se vratio treninzima!

Jon Jones
Fightsite.hr
06.07.2015.
u 15:28

"Cormire zaslužuje imati pojas, ali svi u poluteškoj kategoriji znaju da najbolji borac nije tu. Ista je stvar s borbom između Mendesa i McGregora"

Bivši UFC prvak u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, vratio se treninzima i prema riječima njegovog trening partnera pozitivno gleda na situaciju u kojoj se našao, piše Fight Site.

Nakon niza incidenata, koji su kulminirali bježanjem nakon prometne nesreće koju je uzrokovao, UFC je oduzeo naslov prvaka u poluteškoj kategoriji Jonu Jonesu. I dok sređuje privatne probleme počeo je i žestoko trenirati te na stvari gleda vrlo pozitivno kako tvrdi njegov trening partner Igor Araujo.

"Jones trenira svaki dan. Stalno se šali i smije. Vrlo je pozitivan. Trener nam kaže što da radimo i normalno trenira svaki dan. U dobroj je formi. Prvog dana kad se vratio u dvoranu rekli su mu da očisti strunjaču nakon što smo završili trening. Uvijek izaberu nekog da to učini i nije se nimalo bunio što on to mora raditi. Sjajan je momak.", izjavio je Igor Arauju.

U međuvremenu naslov najboljeg u poluteškoj kategoriji osvojio je Daniel Cormier koji je svladao Anthonyja Johnsona. No, Araujo misli da se Cormier ne može smatrati neospornim vladarom ove kategorije.

"Cormier zaslužuje imati pojas, ali svi u poluteškoj kategoriji znaju da najbolji borac nije tu. Ista je stvar s borbom između Mendesa i McGregora. Znaju da je Jose Aldo najbolji, znaju da je Aldo prvak. Tako je i Jones prvak. Cormier je dobar borac, ali Jones nije izgubio u oktogonu."

Ukoliko pak izgubi bitku na sudu i dokaže mu se krivnja Jones bi mogao provesti tri godine u zatvoru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije