Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačić nije mijenjao

Jeste li primijetili ovaj detalj? Pogledajte što su prije gola napravili Ronaldo i strijelac Quaresma

Quaresma
Foto: Reuters/PIXSELL
1/47
26.06.2016.
u 19:59

Ante Čačić sinoć je još jednom oklijevao s izmjenama, što mu mnogi zamjeraju, posebno zbog toga što se vidjelo u nekim trenucima da nam nedostaje svježine

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je izgubila od Portugala (0:1) i, nažalost, ispala s Europskog prvenstva u Francuskoj. Vatreni su ostavili dobar dojam na turniru, vjerojatno i jedan od najboljih, ali su nes(p)retno izgubili od Portugala. Ronaldo i društvo slavili su pogotkom u 117. minuti, nakon prvog udarca u okvir na susretu. Da stvar za nas bude gora, Rui Patricio u akciji prije imao je nevjerojatnu obranu, a Portugal je u kontri zabio za veliko slavlje. 

Ante Čačić sinoć je još jednom oklijevao s izmjenama, što mu mnogi zamjeraju, posebno zbog toga što se vidjelo u nekim trenucima da nam nedostaje svježine. Primjerice, sve se to može vidjeti i u samoj akciji iz koje je naš protivnik postigao gol. 

Naime, u tome se vidjelo koliko su Portugalci bili brži i odmorniji u tim trenucima. Možda niste primijetili, ali jedan detalj "upada u oko". Strinić je imao loptu u nogama i to blizu kaznenog prostora Portugala, a dvojica koja su mu oduzela loptu su Cristiano Ronaldo i Ricardo Quaresma, igrači koji su tu akciju i okončali pogotkom! Znači, kod svog gola su osvojili loptu, pretrčali gotovo cijeli travnjak, pobjegli našim igračima i onda nas bacili u očaj. Da stvar bude gora, loptu je vukao Renato Sanches, portugalski nogometaš kojeg je Santos na vrijeme ubacio u igru i odmah svojoj momčadi promijenio "krvnu sliku"...

Pogledajte u videu koliko su pretrčali Ronaldo i Quaresma...

Komentara 73

DU
Deleted user
21:10 26.06.2016.

Volim te Hrvatska!!!

Avatar Diavolo
Diavolo
21:36 26.06.2016.

Koliko ce jos trajat ova tiranija od analiza?'?

Avatar dmitarX
dmitarX
21:29 26.06.2016.

Ah, kriv je Franjo Tuđman jer je s ustašama razbio jugoslaviju...to vam fali u debilnoj anketi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije