Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Nottingham

Jana Fett spasila tri meč-lopte i prošla u 2. kolo

Jana Fett
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.06.2017.
u 15:09

U drugom kolu će igrati protiv pobjednice dvoboja između Australke Ashleigh Barty i Njemice Tatjane Marije.

Hrvatska tenisačica Jana Fett (WTA - 167.) spasila je tri meč-lopte i svladavši Njemicu Monu Barthel (WTA - 48.) sa 6-3, 5-7, 7-5 probila se u 2. kolo WTA turnira Aegon Open u Nottinghamu, nakon što je do glavnog ždrijeba stigla iz kvalifikacija.

Naša je igračica u prvom setu iskoristila desetu 'break-loptu' za vodstvo 5-3 i sigurno odservirala za prvi set.

Fett je 'breakom' otvorila i drugi set, ali je odmah izgubila servis. Njemačka tenisačica je od 5-5 u drugom setu nanizala pet gemova i sve do 5-3 u trećem setu držala vodstvo. 

Kad je Barthel servirala za pobjedu ostala je bez poena, ali je u desetom gemu imala tri meč-lopte. No, do pobjede nije stigla.

'Breakom' za 6-5 Vrbovčanka je stigla do servisa za pobjedu. Prve dvije meč-lopte je propustila, a treću iskoristila za veliki preokret.

Nizom od pet osvojenih gemova izborila je drugo kolo u kojem će igrati protiv pobjednice dvoboja između Australke Ashleigh Barty i Njemice Tatjane Marije.

WTA Nottingham - 1. kolo

JANA FETT (HRV) - Mona Barthel (Njem/7) 6-3, 5-7, 7-5

Cvetana Pironkova (Bug) - Tereza Martincova (Češ) 6-2, 6-2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije