Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Jana Fett ušla na glavni turnir u Nottinghamu

Jana Fett
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
12.06.2017.
u 00:30

Na turniru u Hertogenboschu (Nizozemska) nastupit će Ana Konjuh, a suparnica u prvom kolu bit će joj jedna od kvalifikantica.

Naša 20-godišnja tenisačica Jana Fett prošla je kvalifikacije na WTA turniru u Nottinghamu nakon što je u završnom krugu pobijedila prvu nositeljicu Amerikanku Sachiu Vickery, 135. na WTA listi, sa 6:3, 6:4.

Ušla je tako na glavni turnir bez izgubljenog seta. Lijep uspjeh s obzirom na to da je Jani to prvi WTA turnir na travi.

Na turniru u Hertogenboschu (Nizozemska) nastupit će Ana Konjuh, a suparnica u prvom kolu bit će joj jedna od kvalifikantica. U muškoj konkurenciji imamo Marina Čilića i Ivu Karlovića koji su kao prvi i treći nositelj u prvom kolu slobodni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije