Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži novog Eusebija

'Iz HNS-a mi nitko nije čestitao što sam postao izbornik'

Boris Pučić
screenshot/youtube
28.11.2015.
u 10:53

- Ne, nisam se čuo ni sa kime iz Hrvatskog nogometnog saveza, niti mi je itko čestitao kada sam postao izbornik Mozambika.

Samo su tri hrvatska stručnjaka danas izbornici nekih zemalja. Ante Čačić nedavno je postao izbornik Hrvatske, Robert Prosinečki vodi Azerbajdžan, dok je u studenom izbornik Mozambika postao - Boris Pučić. Iskusni stručnjak koji je dugo godina radio u omladinskom pogonu Rijeke, a onda se zaputio u - nepoznato. 

- Na inicijativu predsjednika Rijeke Damira Miškovića otišao sam u Nigeriju, gdje su mi puno pomogli Božidar Matijević i Renzo Gobbo. Tamo sam upoznao mentalitet afričkih nogometaša, ali i brojne igrače. Ta Akademija zamišljena je na socijalan način, igrači ne plaćaju ništa, a tamo im je osigurana hrana, škola, pa i rad sa školovanim europskim trenerima, kazao je u razgovoru za Goal izbornik Mozambika Boris Pučić i otkrio da mu nitko iz HNS-a nije čestitao:

- Ne, nisam se čuo ni sa kime iz Hrvatskog nogometnog saveza, niti mi je itko čestitao kada sam postao izbornik Mozambika. Meni je važnije što sam drugim Hrvatima sada otvorio vrata Mozambika.

A što je Boris Pučić rekao o stanju u Mozambiku, kako je postao izbornik, zbog čega ga je bilo strah te kako traži novog Eusebija, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Zbog izjave o mafiji u nogometu HNS traži 50.000 kn od HRT-a

Ključne riječi

Komentara 2

BL
Blekpanther
13:33 28.11.2015.

Mozes cekati jos dugo sto bi ti trebao biti iznimka pa i nasa predsjednica ceka da joj nekakav predsjednik vlade cestita! Cim budes prvak svjeta javit ce se svi!!

MA
masterYoda
11:30 28.11.2015.

I onda "novinar" stavi krivi naslov pa ispada da se covjek žali na HNS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije