Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski skijaški kup

Kostelić: Dragi navijači, napunili ste mi srce srećom!

Ivica Kostelić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
10.01.2015.
u 08:45

- Veliki je privilegij imati srdačnu podršku kakvu osjećam u vašim porukama i dok navijate - napisao je Kostelić.

Hrvatski skijaški dvojac Ivica Kostelić i Filip Zubčić u švicarskom Adelbodenu provest će vikend natječući se u Svjetskom kupu. Obojica će u nedjelju voziti slalom (10 i 13 sati), a Zubčić u subotu i veleslalom (10.30, HTV).

Na prošloj veleslalomskoj utrci je s brojem 64 došao do sedmog mjesta, a sada će pokušati postići novi plasman među najboljih 15. Kostelić se iz Švicarske zahvalio navijačima koji su ga podržali na Sljemenu:

– Dragi navijači, hvala vam na porukama! Veliki je privilegij imati srdačnu podršku kakvu osjećam u vašim porukama i dok navijate. Napunili ste mi srce srećom!

>> Hirscher treći put slavio na Sljemenu! Zubčićev najbolji slalom u karijeri, Kostelić tek 18.

Komentara 6

Avatar tituš
tituš
09:24 10.01.2015.

Dragi Ivica, vaša obitelj nama puni srce godinama, a oči suzama! Ovo je samo mala gesta podrške kada ste nam blizu. Hvala ti na svemu i uživaj u ostatku karijere i životu!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:59 10.01.2015.

Hvala Ivica 😃

PE
perfa57
10:33 10.01.2015.

Ivek, sve dok si na nogama (skijama) ti si za mene broj 1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije