Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVLJUJE JAKE SRBE

Ivanović: Nije Hrvatska manje kvalitetna zbog kiksa protiv Škota

Branislav Ivanović
Jurica Galoic/PIXSELL
03.09.2013.
u 08:01

- U odnosu na utakmicu u Zagrebu na Marakani ćete vidjeti jednu sasvim drugačiju Srbiju - kazao je Ivanović

U Staroj Pazovi, u kampu Srbije, Siniša Mihajlović pumpa sampouzdanje svojim igračima pred dvoboj s Hrvatskom. U ponedjeljak poslijepodne otvorio je trening, to je jedino vježbanje srpske reprezentacije, koje će javnost vidjeti. Nakon toga Mihajlović zatvara treninge, uigravat će taktičke varijante, na terenima nogometnog kampa u Staroj Pazovi tražit će način kako u zamku uvući Igora Štimca.  

Prekaljeni Branislav Ivanović, kojeg će na Marakani pratiti i trener Jose Mourinho, uvjeren je u kvalitetu svoje momčadi. Poručuje da će na Marakanu istrčati jedna nova Srbija.

- Mi smo sada puno bolja reprezentacija od one koja je počela kvalifikacije. Ma, šta bolja, to je razlika između neba i zemlje, Sasvim smo drugačija momčad, igramo bolji nogomet. U odnosu na utakmicu u Zagrebu na Marakani ćete vidjeti jednu sasvim drugačiju Srbiju - kazao je Ivanović.

Naravno, na Marakani će se nešto pitati Srnu, Modrića, Mandžukića i društvo... Svjestan je toga Ivanović, nije od jučer u nogometu da bi se razbacivao kojekavim izjavama.

- Hrvatska je svakako kvalitetna momčad, nije se to promijenilo. Jako ste dobro započeli kvalifikacije, imali ste taj jedan veliki kiks protiv Škota i to vam je promijenilo tijek natjecanja - govori Ivanović.

No, Srbi se najviše bave sobom. Mihajlović pokušava izolirati momčad od zbivanja na nogometnom polju. Ali, u Srbiji prevldavaju negativni tonovi, borba za prevlast u vodstvu Saveza je dobila veliki intezitet, klubovi su im pometeni iz europskih natjecanja i predmet su sprdnje. Kako reče komentator na B 92 \"večiti će uskoro da ispadaju u 1. kolu\". Ivanović je uvjeren da sve to neće utjecati na njega i suigrače.

- Neće sukobi u Savezu utjecati na nas na terenu. Gledajte, kad smo izvan terena onda je priča prisutna, komentiramo i mi igrači što se događa. Ali, kad istrčimo na travnjak budite sigurni da o tome nećemo razmišljati. Ma, dajte, tko bi na terenu razmišljao o bilo čemu osim o utakmici. Hrvatska je nešto što je potrebno nogometnoj javnosti u ovom trenutku. Pravi rival, puna Marakana, može se u toj utkamici promijeniti trenutna slika našeg nogometa. Očekujem nogometni spektaktl, koji može donijeti veliki plus našem nogometu - zaključio je Ivanović.

>> Marković: Ne bojim se Srne, pa je li vidio kako sam zabio...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije