Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wesley Sneijder uoči finala

''Inter je pokazao da se može, nekao tome Španjolci razmišljaju''

Nizozemska Španjolska
AFP
09.07.2010.
u 20:37

Trener Intera Rafael Benitez, koji je napokon pobjegao iz Liverpoola od Fergusonove dominacije, kaže: – Sneijder ne ide nikamo.

Imamo li koga u finalu Svjetskoga nogometnog prvenstva prozvati autsajderom? Kladionice kažu Španjolska, čistačica i konobarica također kažu Španjolska. I taksist koji mi je opljačkao novčanik do kraja jučer je rekao Španjolska. Hoću li se moći i ja s nekim slikati? - pitao je vozeći me prema bazi reprezentacije koja nogomet igra najljepše na ovom planetu. Nažalost, nije mogao u kamp, ali sam mu obećao dati ulaznicu od finalne utakmice ako mi na kraju ipak da neki popust.

Svi će reći Espana! A ima jedan čovjek u Johannesburgu koji je najbolje španjolske nogometaše ovog proljeća nadjačao. Zove se Wesley Sneijder.

– Svi su nas prekrižili uoči Brazila. E, sad, ne bih se kladio da se sudare Brazilci i Španjolci tko bi slavio. Nogomet zna biti opasan, nepredvidiv, a mislim da je to pokazao baš susret Intera i Barcelone – kaže Wesley Sneijder, koji je u milanskoj utakmici postigao vodeći pogodak.

Što će napraviti Bert van Marwijk koji u karijeri nije osvojio veliki trofej, kojemu mnogi nisu uopće vjerovali. Hoće li izabrati Mourinhovu taktiku iz Barcelone ili Milana?

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:43 10.07.2010.

10.07.2010. u 09:02h kakodane2 je napisao/la: JanezPetek što vi u sloveniji nemate neki svoj net portal s vijestima pa da tamo bacaš te komentare? Nemamo ništa..Hrvatska i VL su jedine prave medijske tačke za pluralnu debati i izražavanje zanosa i i ljubavi do zapadnoga balkana..

KR
kroon
20:50 09.07.2010.

Što će napraviti Bert van Marwijk koji u karijeri nije osvojio veliki trofej...pitanje za Flaka...zar Kup Uefa koji je osvojio sa Fejnordom nije veliki trofej

IK
Irena Kustura
22:07 09.07.2010.

ova slika guze nizozemke je prevagnula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije