Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV IRSKE

Iker branio nakon pet mjeseci sjedenja na klupi i briljirao!

Iker Casillas
PA/Pixsell
12.06.2013.
u 11:53

Italija se osramotila protiv Haitija, 63. reprezentacije svijeta te odigrala samo 2:2

Španjolski nogometaši glatko su, sa 2:0 (Soldado i Mata strijelci) svladali Irsku u prijateljskoj utakmici odigranoj u New Yorku. Najveća senzacija utakmice bio je Iker Casillas, nepravedno degradirani vratar Real Madrida koji je nakon pet mjeseci grijanja klupe konačno stao među vratnice.

Ušao je Iker u igru u 59. minuti susreta umjesto Victora Valdesa te pola sata igre upisao dvije sjajne obrane.

Španjolski mediji pišu kako će izbornik Vicente del Bosque sada imati težak posao, uoči Kupa konfederacija mora odlučiti tko će mu biti prvi vratar - miljenik publike Casillas koji pola sezone nije igrao ili Valdes koji je u formi.

Dodajmo kako su Talijani, viceprvaci svijeta, odigrali tek 2:2 protiv Haitija! Iako su do 84. minute vodili pogocima Giaccherinija i Marchisija, u posljednjim minutama utakmice primili su dva pogotka - prvo iz jedanaesterca pa u nadoknadi.

Haiti je inače 63. reprezentacija svijeta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije