Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENI

Igrači Ferencvarosa u čudu: Dinamo nam je predao loptu

Dinamo - Ferencvaros
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
08.08.2019.
u 00:30

– Puno više od njihovog vodstva i furioznog starta iznenadilo nas je što su se zaustavili nakon gola i prepustili nam loptu. Na kraju je 1:1 plod upravo tog Dinamovog poteza.

Dinamo nije iznenadio samo sebe na utakmici s Ferencvárosem, već i protivničke igrače.

Nije im bilo jasno zašto su im dinamovci predali loptu nakon pogotka. Oni su nakon toga lako izjednačili (1:1).

– Puno više od njihovog vodstva i furioznog starta iznenadilo nas je što su se zaustavili nakon gola i prepustili nam loptu. Na kraju je 1:1 plod upravo tog Dinamovog poteza. Zahvaljujući tome uspjeli smo izjednačiti. Nakon toga je Dinamo opet napao, ali uspjeli smo se obraniti – rekao je Gergo Lovrencsics nakon utakmice.

David Siger, strijelac pogotka za Ferencváros, otkrio je kako je bilo u svlačionici.


– Na kraju utakmice mnogi od nas bili su na koljenima od umora. Ovo je rezultat momčadskog rada. Drago nam je zbog rezultata, ali nismo još prošli pa zbog toga nismo ni slavili u svlačionici. Više smo slavili što je utakmica završila i što se napokon možemo odmoriti.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kron
07:11 08.08.2019.

Bravo za Bjelicu . Zbilja , potez koji će izučavati svi treneri svijeta ! Vjerojatno nitko neće shvatiti što je autor htio reći , u tome je draž ovakve strategije .

DV
dvauosam
09:50 08.08.2019.

Bjelica se čudi što su mu se igrači nakon gola povukli Livakoviću u krilo, no što je mutljan poduzeo ,držao se smežurano kao muško spolovilo u hladnoj vodi, ili vodi Dinamo kao muško ili odstupi,trener nekad mora podviknuti pa akoad mora podviknuti pa ako i treba opsovati a ne anemično stajati pored aut linije( i za to godišnje ubrati milion eura).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije