Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragulj iz BiH

Druga su vremena, Zvezdo: Dinamo na pragu velike pobjede nad beogradskim klubom!

Bad Blue Boysi
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/2
06.08.2019.
u 13:35

Nikolić je ove zime zamalo završio u Šahtaru iz Donjecka

Zagrebački Dinamo, tako se barem u ovom trenutku čini, potući će Crvenu zvezdu u tržišnoj utakmici što u nekadašnjoj državi nije bio lak posao. Nemanja Nikolić, vrlo daroviti nogometaš Mladosti iz Doboja, ujedno i mladi reprezentativac BiH, bliže je dolasku u Maksimir. 

Predsjednik Mladosti Mensur Mušija otkrio je novinarima da je obavio razgovore s čelnicima oba kluba te priznao da je ponuda prvaka Hrvatske povoljnija.

– Još nije postignut konačan dogovor, međutim, ponuda Dinama je bolja – prenosi Dnevni avaz.

List neslužbeno doznaje da će ukupan iznos transfera iznositi nešto manje od četiri milijuna kuna, a obuhvatit će odštetu i ugovor juniorskog reprezentativca BiH.

Nikolić igra na mjestu desnog bočnog, snalazi se i na poziciji krila, a zanimljivost govori da je prošle zime zamalo završio u Šahtaru iz Donjecka.  U Antaliji je prošao probu, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti oko odštete.

Komentara 15

Učitelj
14:53 06.08.2019.

U negdašnjoj državi nije bilo tržišne utakmice, nego po diktatu partije, a tu je GNK slabo stajao. Kad je nastupila tržišna utakmica GNK je opet ono kaj je bio čak i u doba tržišne utakmice u istoj državi prije partije. Najbolji klub. To je tako, GNK je jednostavno gigant.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:46 06.08.2019.

O sveti Emeriče Glendemalški...

Učitelj
14:01 06.08.2019.

Tako je to, svi znaju koji je najveći klub u regionu, svak želi kod tate, svi bi da ih tata kamatari. Osim Jradija, on ne bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije