Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽETE li SE S NJIM?

Igrač Hajduka iznenadio izjavama nakon poraza od Dinama!

Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
03.04.2019.
u 22:00

– Nezaslužena pobjeda Dinama. Imali smo šanse, ali ne i realizaciju – rekao je Bradarić i dodao: – Ova utakmica protiv Dinama bila je samo zbog navijača i atmosfere.

U susretu 27. kola Prve HNL Dinamo je na Poljudu svladao Hajduk s 1:0. Trener splitske momčadi Siniša Oreščanin nakon susreta dao je svoje viđenje.

– Čvrst derbi i rovovska bitka. Spretna i sretna pobjeda Dinama. Iskusniji su bili i zabili taj jedan gol. Za nas je to bilo još jedno iskustvo. Neki naši igrači igrali su prvi derbi u Splitu. Utakmica nije bila lijepa, ali je bilo dosta intenziteta. Stvari koje smo željeli nisu bile na razini – rekao je Oreščanin i dodao da igračima ništa ne može zamjeriti.

>> Pogledajte koreografiju Torcide

Nakon utakmice razgovarao je sa sucem Batinićem.

– Bio je ugodan razgovor. Vjerojatno će analiza pokazati da je zaslužen crveni karton. Međutim, Šunjić je Caktaša navlačio nekoliko metara i po tome ispao pametan. Miji će to sigurno biti dobra lekcija – rekao je Oreščanin pa se okrenuo nedjelji i utakmici s Osijekom.

– Nama je sad fokus da se oporavimo i da se pripremimo za Osijek koji je promijenio trenera. Život ide dalje i apsolutno sam pozitivan bez obzira na današnji poraz.

Utakmicu je prokomentirao i Domagoj Bradarić.

Nezaslužena pobjeda Dinama. Imali smo šanse, ali ne i realizaciju – rekao je Bradarić i najavio da im je najvažnija utakmica s Osijekom za vikend.

– Ova protiv Dinama bila je samo zbog navijača i atmosfere. Uvijek na isti način izgubimo od njih. Imamo inicijativu i sve, ali ne znam što se to dogodi.

>> Pogledajte slavlje igrača Dinama

Ključne riječi

Komentara 82

Avatar zajutrak
zajutrak
22:20 03.04.2019.

Hajduk je opet pokazao da ne zna igrati nogomet i da su mu radi toga svi krivi osim njih samih :)

Avatar Dixie_land
Dixie_land
22:07 03.04.2019.

Evo gledam i nevjerujem da netko može ovakvo nešto izjaviti. Dinamo bolji u svakom pogledu.

CR
CroMarijo
22:19 03.04.2019.

Bolje mudro šutit nego glupost govorit. Pišu traži ga Barcelona i veliki klubovi a nezna sportski izgubit i pružit ruku pobjedniku .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije