Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ZADRA

Štimac: Zašto nam sude suci iz Osijeka? Opet smo oštećeni

Zadar - Rijeka
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
18.05.2015.
u 09:40

Sumnjivo je što nam opet šalju suce iz Osijeka, no Pejin nije sve obavio, kaže Igor Štimac.

Rijeka je pobjedom od 2:0 (1:0) Zadar gurnula prema dnu, u drugoligašku provaliju. U posljednja dva kola momčad Igora Štimca morala bi osvojiti svih šest bodova i čekati gdje će Istra i Osijek pokleknuti. Ima tu još dosta kombinacija, po jednoj bi Zadru bila dosta i tri boda, ali Istra bi morala izgubiti obje utakmice.

Štimac je odmah nakon utakmice provjeravao snimku, uvjerio se da je taj prvi gol Rijeke postignut iz zaleđa.

– Taj gol iz zaleđa bio je ključni trenutak utakmice. Da smo na odmor otišli s "nulom", sve bi bilo drukčije. Moram prozvati one koji za ovakve utakmice šalju suce iz Osijeka, mora biti sumnje u sve to. Ovo je druga utakmica u kojoj smo oštećeni. Mogu još biti i zadovoljan što sudac nije dao kartone sedmorici igrača koji su imali po dva žuta kartona već samo trojici. Po tome mogu zaključiti da Pejin nije posao odradio do kraja. A vidjet ćemo za Koprivnicu tko će nam suditi, netko od Osječana ili Fran Jović. Borit ćemo se do kraja, sami protiv svih – izrekao je Štimac.

Rijeka je odigrala čistu utakmicu, uz napomenu da je Matjaž Kek prvi put ove sezone u igru od prve minute postavio zajedno četiri igrača koji su došli iz Osijeka (Vargić, Jugović, Lešković, Mišić).

>> Rijeka svladala Zadar i gurnula ga na dno ljestvice!

Komentara 8

ED
europski dinamo
10:04 18.05.2015.

Poklonjene penale,crvene kartone,gol rukom cemo zaboraviti. 10 bodova su suci poklonili Zadru.

DU
Deleted user
11:16 18.05.2015.

Pazi ovog velikog trenera i bivšeg (hvala bogu) selektora...naravno kad ne pobjeđuje onda su krivi suci pa opleti po njima...kad je Osijek teško oštećen u utakmici sa Zadrom onda je iz TV studija poručio osječanima da se okrenu sebi , svojoj igri i svojim problemima a da ne spominju suce...sad je taj veliki nogometni znalac okrenuo ploču !? Njega i njegove frendove bi trebalo zauvijek maknuti iz našeg nogometa a ne da njemu skloni novinari malo malo pa se raspišu o njemu kao "jedinom logičnom predsjedniku HNS-a jer je odlučan i karizmatičan"!!??

TO
Tomislav12345
12:15 18.05.2015.

Štimac, da nešto vrijediš bio bi trener negdje u Europi. Kad bi imao trenerskog znanja barem upola koliko znaš pametovati bio bi na vratima Reala. Zašuti više i priznaj da je druga liga plafon tvog trenerskog znanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije