Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dinamo zna koji je plan, potvrđuje to i slučaj s Ademijem, Oršićem, Petkovićem...

Zagreb: Trener Čačić i Bruno Petković održali konferenciju za medije
Igor Kralj/PIXSELL
28.08.2022. u 10:00

Čačić je, vrativši se na mjesto sreće, napravio baš ono što najbolje zna – manirom starih majstora obavio je servis i produžio život posebnoj generacije plavog kluba, vrativši bez velikoga troška i sliku i ton igri Dinama koji se proljetos mučio s neuvjerljivom domaćom konkurencijom da bi je na startu ove sezone u derbijima pomeo.

Ključne riječi

Komentara 1

MK
mkeca
12:50 28.08.2022.

Ma, koja slika, koji ton????? Igrač koji najviše ima loptu u nogama je Livaković! Igru vode stoperi, a ne vezni igrači! Ljubičića forsira kao bočnog, u čemu se ne snalazi, posebno u obrambenim zadacima, a Bočkaj mu trune na klupi! Kao, nije dobrar u obrambenom dijelu igre! Ma nemoj, a Ljubičić, jest! Nitko nema centaršut kao Bočkaj, i nitko ne izvodi slobodnjake kao Bočkaj! Drmić isto dere klupu! A čovjek ima i snage i volje i znanja! Da, slika i ton, samo kakva slika i kakav ton!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije