Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI KRENULI POBJEDOM

Hrvatskim sucima pripala čast otvoriti Europsko prvenstvo

Gudjon Valur Sigurdsson
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
12.01.2014.
u 18:27

Island je do pobjede predvodio Gudjon Valur Sigurdsson sa devet golova. Kod Norvežana najbolji je bio Kristian Kjelling sa sedam golova.

Hrvatski sudački par Matija Gubica i Boris Milošević imali su čast da sude utakmicu otvaranja Europskog rukometnog prvenstva u Danskoj između Islanda i Norveške.

U jednosmjernoj utakmici Island je vodio od prve do posljednje minute, a na kraju su pobijedili s uvjerljivih 31:26, te tako stigli do prva dva boda na prvenstvu.

Island je do pobjede predvodio Gudjon Valur Sigurdsson sa devet golova. Kod Norvežana najbolji je bio Kristian Kjelling sa sedam golova.

Španjolci krenuli pobjedom

Aktualni svjetski prvaci Španjolci na Euru su krenuli pobjedom 34:27 protiv Mađara. Najbolji pojedinci kod 'furije' bili su Albert Rocas i Victor Tomas sa pet golova. Kod Mađara najbolji je bio Gergo Ivancsik sa šest golova.

Skupina A:

Austrija - Češka 30:20

Skupina B:

Island - Norveška 31:26
Španjolska - Mađarska 34:27

>> Živcirat ćete se zbog nas, ali cilj je stići na tron
>> Karabatić: Favoriti za zlato su Danska, Španjolska i Hrvatska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije