Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI KUP NACIJA

Hrvatski ragbijaši protiv Švicaraca po vodeću poziciju

ragbi
03.11.2012.
u 11:38

Hrvatska slovi za favorita te bi drugom pobjedom u nizu na samom početku novog ciklusa osigurala jednu od vodećih pozicija na tablici divizije 2A

Nakon tijesne, ali bitne pobjede nad Maltom u prvom kolu divizije 2A novog dvogodišnjeg ciklusa Europskog kupa nacija Hrvatska ragbi reprezentacija je danas otputovala u Nyon (Švicarska). Tamo će u subotu, protiv reprezentacije Švicarske, naši reprezentativci odigrati utakmicu II. kola tog takmičenja koje ujedno predstavlja kvalifikacije za Svjetski kup 2015. godine u Engleskoj.

Reprezentacija Švicarske u prošlom ciklusu osvojila je prvom mjesto u diviziji 2B, kada je u 8 utakmica zabilježila tek jedan poraz. U svakom slučaju u subotnjoj utakmici Hrvatska slovi za favorita te bi drugom pobjedom u nizu na samom početku novog ciklusa osigurala jednu od vodećih pozicija na tablici divizije 2A. Uz Hrvatsku i Švicarsku u istoj skupini nalaze se još i Nizozemska, Litva i Malta te će prvoplasirana reprezentacija nakon prvog kruga natjecanja osigurati napredak u sljedeći krug kvalifikacija za Svjetski kup.

Na put u Švicarsku izbornik trener/izbornik Milan Yelavich poveo je slijedeće igrače:

Richard Pervan, Goran Čulić, Nicholas Brajkovich, Dominik Draženović, Tony Misa, Mario Ozich, Ante Drazina, Tonči Buzov, Sasha Sekovanec, Jai Ayoub, Paško Ivančić, Tomislav Burazin, Nik Jurišić, Filip Mijić, Shain Vinac, Michael Jasko, Marjan Slaviček, Ivan Miljak, Tvrtko Dumančić, Luka Jureško, Marko Bunić, Denis Muhoberac, Dario Oxsenham.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije