Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAK ODLUKE

Hrvatski izbornik psovao među igračima, s HRT-a se morali ispričavati

Tucak
Foto: Igor Kralj/Pixsell
16.01.2020.
u 22:55

- Šta smo se usr***, koji ku***? Koji vam je Bog, alo? Ajmo igraj... Šta vam je?! - pokušao je Tucak motivirati igrače.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u drugom kolu skupine A na Europskom prvenstvu u Budimpešti svladala Crnu Goru s 11:10 i osigurala plasman u četvrtfinale.

No, bio je to dramatičan susret iako se to nakon treće četvrtine nije tako činilo. Naime, naši su vaterpolisti u posljednju dionicu ušli s prednošću 10:5, ali je uslijedio veliki povratak Crnogoraca.

Vidović je dvije i pol minute prije kraja poravnao na 10:10. Tek tada je hrvatski izbornik Ivica Tucak pozvao igrače na dogovor i uspio ih smiriti. I igračima je imao što reći.

- Šta smo se usr***, koji ku***? Koji vam je Bog, alo? Ajmo igraj... Šta vam je?! - pokušao je Tucak motivirati igrače.

Komentator HTV-a Marko Šapit u prijenosu se morao ispričavati.

- Isprika zbog pokoje koja je pobjegla izborniku, ali je razumljivo - rekao je Šapit.

Srećom, nakon toga je Javier Garcia pogodio za 11:10 i pobjedu Hrvatske. Naš idući protivnik u skupini bit će Slovačka, a taj je susret na rasporedu u subotu u 16 sati.

Komentara 4

NI
NikoCro
23:20 16.01.2020.

Ja sta se ovi sa HRT-a ispricavaju, ne znam zasto bi se netko morao ispricavati ja bih bio jos gori u tome rijecniku, sreca nisam izbornik😂😂😂😂, pa sa 10-5 pocetkom 4-te cetvrtine, oni nadoknade 5, golova za 8minuta. Ma dajtete komu se ispricavati

AU
autoritet
17:49 17.01.2020.

Tucak, sam ti viči ak treba.

Avatar mustafa1
mustafa1
23:33 16.01.2020.

toj balkanskoj budaletini dati nogu u guzicu,takvo psovanje mozemo cuti samo od komsija bizantinaca a to sigurno ne zelimo u hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije